Ibrahim vratio Firuze u harem

Ibrahim-paša nije ispunio svoj dio nagodbe sklopljene s Hurem i vraća sultanovu miljenicu natrag na dvor! Bijesna kao nikad dosad, Hurem ne oprašta grijehe svojih neprijatelja, već sprema novi napad na Firuze.

Uvjerena da je ispunio obećanje i poslao Firuze na put za Egipat, Hurem dopusti Ibrahim-paši da upozna svoju kćer. Za to vrijeme Firuze proživljava pakao na brodu, sanja da ispija otrov koji joj je dala Hurem i tako prihvaća činjenicu da je zauvijek izgubila Sulejmana. Međutim, njezine iluzije o smrti razbije dolazak Nasuh-efendije koji je vraća natrag u palaču. Hurem će postati svjesna Ibrahim-pašine prevare kad u haremu vidi Firuze, živu i zdravu

U međuvremenu, Mahidevran traži načine kako iz palače izbaciti kradljivicu Dijanu koja stvara nove probleme u njezinom haremu, a Sulejman i njegova svita spremaju se na odlazak u Manisu kako bi proslavili rođenje Mustafinog prvog djeteta. No prije odlaska, Hurem naredi Rustem-agi da iskoristi odsutnost dvorjana kako bi napokon ubio Firuze.

Hurem neće oprostiti Ibrahimu što nije održao riječ.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...