Ona ili on?

Ona neka obuče njegovu odjeću, a on njenu. I tako nastane hrpa zaniljivih i čudnih fotograifja. To je bio projekt fotografkinje Hane Pesut na kojem je radila pune dvije godine. Nazvala ga je Switcheroo.

Kaže da joj je ideja za ovakvo nešto stigla sasvim slučajno na kampiranju. Vidjela je dva prijatelja koji su bili potpuno drugačije odjeveni pa je zanimalo kako bi izgledalo da zamijene odjeću. I eto ideje za fotografitranje.

‘Ljudi koji su sudjelovali u projektu Switcheroo su različito reagirali. Bilo je onih koji su uživali u fotografiranji i razmjeni odjeće. Nisu se mogli prestati smijati kada bi se vidjeli kako izgedaju u odjeći svog partnera. Nekima se čak i svidjelo pa su poželjeli u njoj i ostati. Nekima je bilo i neugodno i možda zapravo nisu ni znali u što se upuštaju. Svega je bilo.’ – rekla je Hana Pesut, autorica projekta.

Uskoro objavjulje i knjigu sa 64 stranice na kojima će biti njeni najdraži portreti. A ispod pogledaj fotografije iz ovog projekta.
[nggallery id=226]

Ako si kreativan mladih fotograf i želiš napredovati i baviti se slikanjem, prodruži se ekipi Foto dana mladih. Ove godine je natjecanje u Zadru, a stižu mladi iz cijele Hrvatske. Detalji prijave su ovdje: www.fotodanimladih.com.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...