Foto dani mladih – To sam jednostavno ja!

Udruga Izvan fokusa snimila je novi foršpan za Foto dane mladih te s novim motom ‘to sam jednostavno ja’ pozvala sve mlade fotografije i modele da se prijave na Foto dane mladih Canon u Zadru!

Foto dani mladih Canon manifestacija je edukativno-natjecateljskog karaktera, a sudionici su fotografi i modeli do 20 godina starosti iz cijele Hrvatske. Već treću godinu zaredom šalje se poziv svim mladim fotografima i modelima da se prijave i sudjeluju u ovoj jedinstvenoj manifestaciji. Rok za prijavu je 20. travnja 2013. godine, a prijaviti se može putem www.fotodanimladih.com.hr. Stotinjak izabranih fotografa i modela očekuje zaista raznolik program! Ovogodišnji Foto dani mladih Canon održavaju se od 02. do 05. svibnja u Zadru. U odnosu na prošle godine i duži su za jedan dan, ali i znatno ispunjeniji sadržajem. Radionice, debate i tribine, izložbe, predavanja,filmske i glazbene večeri, fotografiranje, druženje i zabava samo su dio onoga što očekuje sudionike u Zadru!

Mladi karlovački filmaši protekli su vikend snimali foršpan za Foto dane mladih. Kao glavni glumac pojavljuje se Borna Biondić, a snimanje i montažu odradili su Pavle Kocanjer i Filip Trezner. Osnova ideja ovog foršpana je putem onoga što je zajedničko svim fotografima, ljubav prema fotografiji, doći do samog fotografa i na nekim način ga prisiliti da se prijavi na Foto dane mladih.

Nakon snimanja foršpana mladi entuzijasti nastavljaju dalje. U tijeku su posljednje pripreme za snimanje TV emisijo o fotografiji koja će se, kao i prošle godine, emitirati na čak 10 lokalnih TV postaja diljem Hrvatske! Uz to izložba fotografija Foto dana mladih još je samo danas u Karlovcu, izložena fotografije su u Mods-u nakon Kabine, a potom izložba putuje dalje po Hrvatskoj! Prva sljedeća lokacija će biti Zagreb 06. travnja. Vidimo se!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...