Ivana Radovniković na 1. mjestu službene nacionalne top liste Hr Top 40

Ivana Radovniković od objave svoje nove pjesme itekako ima razloga za slavlje. Njezina aktualna, a čini se i sveprisutna pjesma ‘Tako rijetko si tu’ od danas se nalazi na 1. mjestu službene nacionalne top liste najslušanijih pjesama HRTOP40.

Pjesmom ‘Tako rijetko si tu’ Ivana je najavila suradnju sa Dallas records-om, a zajedno sa svojim managmentom Hamar Media najavila intenzivan rad na novom albumu koji se očekuje tijekom ove godine te odmah po izlasku pjesme zasjala na drugom mjestu nacionalne službene top liste HRTOP40, da bi čvrsto držeći se tog mjesta upravo ovaj tjedan dostigla i najveće zadovoljstvo, poziciju 1. mjesta HRTOP 40.

Ivana je svojom novom pjesmom pokazala da je rado slušan izvođač i da je upravo njena pjesma jedna od naslušanijih pjesama u eterima hrvatskih radio postaja.

Jako sam sretna i ponosna jer svi koji smo radili na ovoj pjesmi smo zaista vjerovali u nju, a prvo mjesto velika je potvrda i nagrada za sav trud. Želim se svima zahvaliti na podršci koju primam ovih dana, od strane publike, struke, radijskih urednika, medija jer su ovoj pjesmi širom otvorili svoja vrata. Mislim da se svatko danas može prepoznati u ovoj priči i da je to ono što je privuklo slušatelje. Spot je uskoro gotov s montažom i veselim se premijeri, rekla je Ivana Radovniković.

Hr Top 40 5.3

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...