Ava: “Nisam zaljubljive prirode”

‘Dogodile su se neke stvari koje se nisu trebale dogoditi. Voljela bih popričati s Urošem kad izađem iz kuće. Protiv njega nemam ništa. Mislila sam da ćemo izgladiti sve između sebe, ali za to nije bilo vremena’ rekla je Ava u ispovjedaonici Velikog Brata jutro nakon što je kaskader Uroš Ćertić napustio kuću.

Iako se u kući zbližila i s Urošom i sa Željkom Ava je ustvrdila da nije zaljubljive prirode, prenosi 24 sata.

‘Sve što ste dosad vidjeli bile su samo prijateljske simpatije. Ja već dvije godine nisam zaljubljena. Muška pažnja mi paše zato što sam jedinica i ne volim biti sama’ otkrila je Ava.

Otkako borave u kući, stanari su napravili brojne prekršaje zbog kojih su kažnjeni – svi stanari kuće nominirani su i imaju jednaku mogućnost napustiti kuću.

Srpska pjevačica Maja Nikolić razočarana je ljudima i odnosima u kući na Košutnjaku. U razgovoru s Velikim Bratom, Maja Nikolić pokušala je sakriti suze koje su joj tekle dok je pričala.

‘Sve mi se skupilo. Aneta mi priča da me Sindi ogovara, Sindi mi kaže da me ogovara Aneta. Razočarali su me Uroš i Slavko. Povrijedili su me. Jedino tko ima čistu dušu je Ava’ zaključila je Maja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...