Ava: “Silikoni su sve što imam, tata mi ih je kupio pa ih i gleda!”

On je za mene mrtav. Izgubio me je. Može mu biti žao jer ja sam ta koja vrijedi, govorila je Ava Miliću Vukašinoviću objašnjavajući odnos sa Željkom. Željko je pak u ispovjedaonici rekao kako mu se Ava sve manje i manje sviđa jer nitko nikad ne zna što ona misli jer uvijek laže i prevrtljiva je.

Stanari BB kuće okupirali su se zadatkom koji im je Veliki Brat zadao kako bi se izborili za tulum za vikend. Koristeći samo usnice, stanari su u paru morali lopticu prenijeti u jednu posudu. Time su dobili uvid u to kako se, otprilike, tko ljubi.

– Mislim da se Ava najbolje ljubi i da mogu zabio bi joj jezik do želuca samo da onda ima tri dana o čemu pričati – rekao je Žarko u ispovjedaonici. Da se Ava dobro ljubi zaključili su i Milić i Slavko.

– Da su samo muškarci u kući, ne bi bilo ni jedne svađe, ni jednog problema – rekao je Žarko Slavku.

 

Ava i Aneta se svađale i vrijeđale

– Nek mi još jednom Aneta mater spomene, moju porodicu uopće, nokautirat ću je kao što bih nokautirala svakog muškarca. Cijela kuća smrdi na nju i Vendi, na njihovu negativnu energiju – rekla je Ava koja se razljutila kad je čula da pričaju o njenoj obitelji. Dodala je i kako Aneta optužuje druge stanare da ‘pišaju gdje ne treba’, a to radi sama.

– Bolesnice bolesna, smrdiš, jadna si – vikala je Ava Aneti, a ona joj je rekla da ona smrdi i da ništa njeno ne bi stavila na sebe jer zaudara.

– Evo smrduše, uh, kako bi je tuko… s tim balvanima od nogu – komentirao je Milić Anetu. Dodao je i kako Aneta ne mijenja gaće te da zbog toga smrdi. Aneta je za to vrijeme Vendi prala leđa u tuš kabini.

 

Ava se ne želi ispričati

Vendi je nakon tuširanja Avi govorila da bi se trebala pokajati i ispričati svim stanarima što ih je varala i pravila se da je nešto što nije.

– Što će ti moja isprika, ako znaš da si u krivu, a ja u pravu i da nisam napravila ništa loše – vikala je Ava. Uspjela se izderati i na Maju Nikolić koja ju je ovog puta branila. Jedini ‘prijatelj’ u cijeloj situaciji joj je Milić.

– Mene nitko ne može sjebat jer sam ja prirodna i sve se vraća. Ja mogu i sama do finala, još bolje da sam sama, nikog ne trebam – vikala je Ava kad je Vendi rekla da nitko neće pričati s njom tako dugo dok se ne ispriča svima.

 

‘Sve što imam su silikoni’

– Moji silikoni su jedino što imam. Nemam  ni novca ni ništa – vikala je Ava, a svi su joj se smijali. To je rekla nakon što ju je Maja pitala kako joj nije neugodno pokazivati grudi Miliću koji je tako star. Ava je tada rekla da Milića gleda kao oca i da joj zato nije neugodno jer joj je otac i platio silikone pa ih slobodno i gleda.

Topić je pak komentirao da Ava ima u Miliću veliki oslonac i da to koristi. Ava je na zabavi plesala sa Žarkom, a Željko joj je pak rekao da je voli, ali da ne želi biti s njom.

– Nemaš pojma što si propustio. Ali napravila sam ti takvu reklamu da će svaka žena htjeti biti s tobom kad izađeš – rekla je Ava Željku, a on joj se smijao i pitao je zna li da na svijetu ima bezbroj djevojaka ljepših i boljih od nje.

Na zabavi su Željko i Žarko odlučili smotati Avu. Obojica su plesali oko nje i govorili joj kako je seksi. Ona se zatim popela na šank i plesala dok su je drugi u čudu promatrali i pljeskali joj. Željko je kasnije s Avom bio u pušioni i zatim u ispovjedaonici. Rekao je da joj je sve oprostio i da je voli.

– I ja Željka volim, kad ga vidim sva se tresem i zacrvenim u licu – rekla je Ava Velikom Bratu. Željko je rekao da ga ne zanima što o Avi govore drugi jer mu je Ava prava prijateljica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...