Mladen Grdović i supruga Brankica ozlijeđeni u prometnoj nesreći

U prometnoj nesreći na cesti u zadarskom predjelu Arbanasi, u petak navečer ozlijeđen je zadarski pjevač Mladen Grdović (54) i njegova supruga Brankica (45).

Okolnosti ove nesreće zasad još nisu poznate, kao ni ozlijede pjevača i njegeove supruge, no neslužbeno doznajemo da je ovaj poznati zadarski par zatražio liječničku pomoć u zadarskoj Općoj bolnici.

Iz policije se moglo doznati tek da je vozač bio u alkoholiziranom stanju, te da je očevid u Arbanasima gdje supružnici žive još u tijeku.

Alkohol je bio glavni razlog i dvije prethodne Grdovićeve prometne nesreće u kojima su slupani skupocjeni Ferrari i Mercedes. Samo tri dana nakon pobjede na “Zadarfestu”, Mladen Grdović je u alkoholiziranom stanju ferrarijem sletio s ceste na Poluotoku.

Skupocjeni mercedes slupao je nakon što je zbog brzine prešao na suprotni kolnički trak, udario u vanjski betonski zid obiteljske kuće, a nakon toga i u metalni rasvjetni stup. Prometna policija je tada utvrdila da je u njegovoj krvi bilo 2,7 promila alkohola. Grdović se u dva navrata liječio od alkohola.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...