Zašto volim Foto dane mladih?

Iako su Foto dani mladih u Zadru završili još prije tri tjedna, dojmova ima sa svih strana. Ponosni smo na cijelu ekipu koja je organizirala natjecanje, na sve pokrovitelje koji su nam pomogli, ma na sve fotografe i modele koji su stvorili preko 1400 fotografija u samo četiri dana.

Kada te pitamo Zašto voliš Foto dane mladih što bi nam odgovorili?

Aldo: Jer ima sponzorskih slatkiša besplatno

Marin: Nakon foto dana, ovi obicni dani kao da i nisu dani. Mislim jesu dani, ali opet kao da i nisu, a noci o nocima da ti i ne pricam. Plaza, more, zvijezde… Noc mi pogotovo nedostaje! I sve njih kao da sam od prije znao? Kao da se slozio moj neki mozaik, kad sam ih sreo. Sve one praznine, dobile su neki smisao. Nisam siguran zasto? Ali, znam da imamo onaj isti pigled na svijet, onaj isti pogled kroz objekiv, ta nas je stvar mozda zauvjek spojila… Taj pogled kroz objektiv sto nas sve povezuje, napravio je jedan naš mali svijet. Malen ali sasvim dovoljan, dovoljan za srecu, zabavu, dovoljan za istu ljubav. Zato ga volim.

Juraj: jer se zabavis uz fotkanje

Husnik:  Zato sto je tamo najbolja ekipa uz koju se dobro zabavis a i naucis mnogo korisnih stvari

Tin: zato šta se mogu 4 dana odmarati, opuštati i raditi ono što volim uz najbolju ekipu

Jan:  Ja volim foto dane mladih jer ima jako puuno zgodnih modela i čokoladnog mlijeka.. hahah ne ne, ja volim fotodane mladih jer oni u meni bude veselje i daju mi priliku da se družim s ljudima svojih godina koji gaje istu ili čak veću strast za fotografijom ..(yea tht will do it )

Hvala svima i vidimo se sljedeće godine!

Ostali dojmovi ovdje:

 

Pridruži se ekipi mladih fotografa iz cijele Hrvatske. Sve čitaj na www.fotodanimladih.com.hr!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...