Hurem zamijenila Sulejmana Bradom Pittom

Junakinja serije “Sulejman Veličanstveni” definitivno je odustala od projekta koji joj je donio svjetsku slavu pa će, umjesto Hurem, Meryem Uzerli glumiti Azerbajdžanku koja se fatalno zaljubljuje u Armenca. Turska TV kuća Ay Yapım početak snimanja najavila je za sljedeće proljeće.

Finalna epizoda treće sezone s novom glumicom Vahide Gördüm (48) u ulozi Hurem toliko je razočarala gledatelje da su producenti opet pokušali nagovoriti Meryem da se vrati na set. Uzerli, koja se od početka lipnja u Berlinu liječi od depresije i iscrpljenosti, postavila im je, kažu, nemoguće uvjete.

“Umjesto dosadašnjih 12.500 eura po epizodi želim 25.000. Šest radnih dana od jutra do mraka smanjit ćete na četiri. Neću snimati više od 20 epizoda po sezoni, a trajanje epizode srežite s 90 na 60 minuta”, bili su uvjeti koje je postavila Meryem.

Pošto joj producenti nisu izišli u susret, pregovarala je s drugima, a turski mediji pišu da će se crvenokosa glumica na jesen vratiti u Istanbul jer je prihvatila ulogu u ljubavnoj priči o Azerbajdžanki i Armencu. Partner će joj biti Kıvanç Tatlıtug (29), turski Brad Pitt.

Originalna Hurem u rujnu će potpisati ugovor, a snimanje serije počinje u veljači 2014. Premijera se očekuje na jesen sljedeće godine, a Meryem zasad šuti o projektu jer joj producenti “Sulejmana” zbog napuštanja serije prijete kaznom od čak pet milijuna kuna te joj brane da sljedećih pet godina radi s konkurentskim TV kućama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...