Cestitka_Uskrs

Super žene u Biogradu

Stotinjak poslovnih žena iz Švedske izabrale su Biograd na moru, za svoju trodnevnu konferenciju. Biograd je kažu, odredište koje ima sve što im treba, a osim toga na čistom su zraku i uz čisto more.

Qoola Qvinnor “super žene” Udruga poslovnih žena Švedske okuplja poduzetnice, umjetnice i žene različitih dugih djelatnosti. Osim profesionalnog, važan im je i osobni razvoj, a također i poboljšanje položaja žena….

Želim pozvati i vas – na naše popodnevne radionice, ne samo žene koje već imaju uhodane poslove, već i one koje ovoga trenutka tek razmišljaju o pokretanju posla, naša iskustva mogu biti dragocjena, a također možemo svojim iskustvima pomoći, bilo u smislu korisnih savjeta ili podrške. Zajedno smo jače.

– pripremajući se za dolazak u Biograd, dodala je Siv Turesdotter – o vašoj se zemlji pisalo se u našim vodećim novinama, govorilo na švedskim radio – postajama, jer tamošnja javnost prati aktivnosti udruge Qoola Qvinnor, čak i putem facebooka prisutne smo i u drugim zemljama i na drugim kontinentima. Nadam se da će ovo biti prvi korak da osnažimo i suradnju sa ženama u Hrvatskoj, kazala je u nadi kako će se mnoge od članica udruge vratiti u Biograd sa svojim obiteljima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...