Ava Karabtić otkrila tko je ljubav njezinog života

Starletu Avu Karabtić srpski mediji povezali su s fotografom Janijem Zomborijem, ali ona je to opovrgnula i otkrila tko je ljubav njezina života.

Ava Karabatić porekla je da je u vezi s s fotografom magazina Story Janijem Zomborijem. Pulsonline piše kako je on na svom Facebook profilu napisao da je u vezi s Avom Karabatić, a uz njenu sliku napisao ‘Moja ljepotica’. No ona tvrdi da je njezina ljubav Željko Stojanović.

‘Jani je moj dobar prijatelj, a zajedno radimo i na jednoj pjesmi, koju snimam s jednom hip hop grupom. Trenutno sam posvećena svom fakultetu, kao i emisiji koju vodim na Dubrovačkoj televiziji. U pitanju je emisija ‘Od A do Ž’. Definitivno sam solo igrač, jer nemam vremena za ljubav, a to što je Jani objavio na Facebooku mi godi. Moguće da se rodila neka iskrica, simpatijica, a komentari su dobronamjerni. Ne smeta mi to, naprotiv’, rekla je Ava.

Zatim se osvrnula i na ljubavnu priču koju je proživjela za vrijeme boravka u Big Brtoher kući: ‘Znate da sam ja uvijek imala osjećaj za predosjetiti neke stvari, a Željko je i dalje u mom srcu. Još od Velikog Brata sam znala da je on ljubav mog života i, vjerujte mi, naši putovi će se jednom sigurno sresti. Kao što je i slučajnost s emisijom da se zove ‘Od A do Ž’, od Ave do Željka… razumijete? Nevjerojatne su te stvari… i ja vjerujem u njih’, ispričala je Ava za Pulsonline.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...