Bepo Filipi najbolji sportaš, Lucija Mijolović najbolja sportašica

Poznati su najbolji županijski sportaši 2013. godine u tradicionalnoj anketi Zadarskog lista.

Ukupno 30 medijskih djelatnika iz Zadarske županije su glasovanjem odlučili: mladi boksač Josip Bepo Filipi (22), iz Sali na Dugom otoku, član BK Zlatna rukavica i nositelj srebra s Mediteranskih igara, najbolji je sportaš, plivačica s Downovim sindromom Lucija Mijolović (19)  najbolja sportašica, proslavljena olimpijska posada u klasi 470 iz Jedriličarskog kluba Sv. Krševan, Šime Fantela i Igor Marenić, najbolja su momčad, njihove kolegice i talentirana posada Jedriličarskog kluba Uskok Enia Ninčević i Romana Župan najbolja su ekipa, dok je daroviti plivač Leo Bavdek najveća sportska nada ZD prostora.

[pullquote align=”right”]Proslavljena posada JK Sv. Krševan, Šime Fantela i Igor Marenić, najbolja su momčad, njihove kolegice i talentirana posada Jedriličarskog kluba Uskok Enia Ninčević i Romana Župan najbolja su ekipa, dok je daroviti plivač Leo Bavdek najveća sportska nada[/pullquote]Također se znaju laureati i nositelji preostalih dviju titula: Zadrani u svijetu i Trofej Zadarski, pa je prema očekivanju hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak Reala iz Madrida, suigrač prvog igrača planeta Portugalca Cristiana Ronalda, Luka Modrić, najbolji sportaš Zadarske županije koji ne nastupa za zadarski klub, a perspektivni veslač Luka Baričević iz VK Jadran, brončani sa EP juniora, pokupio je najviše glasova čitatelja.

Rezultati su to jubilarne 20. akcije u kojoj Zadarski list uz pomoć novinara iz drugih redakcija bira i nagrađuje najbolje pojedince i sportske kolektive u protekloj godini. Dodjela nagrada održat će se na Višnjiku, u srijedu, 15.1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...