Nova sezona Formule 1 samo na MAXtv-u

Ove sezone, utrke Formule 1 prikazivat će se na MAX GP-u, novom kanalu na MAXtv-u. Svi ljubitelji najatraktivnijih svjetskih utrka tako će moći pratiti spektakularne prijenose treninga, kvalifikacija i utrka, uz stručne komentare Ivice Blažička, Nevena Novaka i njihovih gostiju. Osim prijenosa Formule 1, na ovom kanalu moći će se pratiti i druga sportska auto-moto događanja: WRC, Formula 3, Formula S, Porsche Carrera Cup, Superstars Series, ADAC GT Masters, Ferrari Challenge, F1 Ferrari Previews, 24h NBR, FIA European Truck Grand Prix, Indy car highlight i Elite League Speedway. Sav sadržaj je lokaliziran, odnosno ima titlove na hrvatskom jeziku ili hrvatsku sinkronizaciju.

MAX GP će emitirati 24 sata na dan, a bit će dostupan korisnicima MAXtv i MAXSat usluge, kao i MAX3 korisnicima u sklopu novog paketa MAX Auto Moto. U ovom paketu nalazi se još i kanal Kreator TV na kome će se moći pratiti motorističke Grand Prix utrke.

Također, i korisnici MAXtv To Go usluge moći će uživati u atraktivnim natjecanjima, a moguće će biti gledati i utrke po izboru, po načelu Pay-per-day. Tako se prvi put u Hrvatskoj, ovaj uzbudljivi sadržaj može pratiti na tri zaslona – na tabletu, računalu i na televizoru.

HT će organizirati i nagradnu igru za gledatelje, a najsretniji će uživo moći pratiti neke od najatraktivnijih europskih utrka Formule 1.

Korisnici će ovaj paket moći bez dodatne naknade pratiti do 30 travnja 2014., što uključuje četiri prve ovosezonske utrke Formule 1 (Melbourne, 16. ožujka, Kuala Lumpur, 30. ožujka, Sakhir, 6. travnja i Šangaj, 20. travnja). Nakon toga, mogu se odlučiti za korištenje paketa po mjesečnoj cijeni od 35 kn, odnosno dnevnom praćenju pojedine utrke po cijeni od 30 kn (PDV je uključen). Uslugu je moguće kupiti u T-Centrima, putem webshopa, MAXtv sučelja i putem SMS-a (aktivacija MAXtv To Go usluge).

Oba kanala bit će dostupna u SD i u HD rezoluciji, a emitiranje počinje 8. ožujka 2014.

Također, sva zbivanja na utrkama moći će se pratiti i na specijalnoj podstranici tportala Auto-moto: http://www.tportal.hr/sport/automoto.

Iznimno nam je drago što korisnicima MAXtv usluge možemo ponuditi jedan od najvažnijih svjetskih događaja. Utrke Formule 1 imaju vjerne fanove koji odsad mogu na novom kanalu, MAX GP, uživati u natjecanjima najbržih svjetskih bolida. Osim toga, mogu gledati i mnoga druga atraktivna natjecanja u auto-moto sportu u izravnim prijenosima, uz specijalizirane emisije u kojima se analiziraju utrke. S ovim paketom MAXtv se definitivno pozicionirao kao najbolji provider sportskih sadržaja po svim elementima, rekao je Richard John Brešković, direktor Odjela za upravljanje ponudom fiksnih i konvergentnih usluga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...