Sport ili ljubav? Navijamo i čekamo da nekome zabijemo gol ili da ga zabiju nama!

Popričajmo malo o..

…PREVARI.

Da da, dosad se moj um nije baš naročito bavia ovon temon, ali promatrajući iz dana u dan ovaj sve više prokleti svit, došlo mi je da se stvarno zapitan da li je ona od moje babe iz 1917. i istinita: “Vrag vraga voli!”

Za početak raščlanimo tipove prevaranata na nekoliko brojeva. (Pisati ću ka da se tipovi odnose na muškarce prevarante, ali i žene su jednako aktivne u ovom nadasve popularnom sportu). Tako je danas normalna veza postala ka brzo hodanje (da umreš od dosade), a prevara je nogomet (svi navijamo i čekamo da nekomu zabijemo gol ili da ga zabiju nama, kad je već naš dragi toliko zaposlen pa mu ni afrička šljiva ne bi pomogla).

Pa krenimo!

No. 1 Prevarant p****(književno vagina da izbjegnem vulgarnost)

Dakle prevarant p**** JE TOOOLIKO JADAN, mizeran, iskompleksiran, da je samo čudo kako je uopće naša curu koja stoji kraj njega. I sad kad napokon ima nju ne može od straha da će ona pogledati drugoga, trepnuti prema drugomu, stajati u redu na blagajni iza drugoga, a o najcrnjem scenariju ne želi ni pomišljati jer mu dođe da se momentalno ubije. Pa se vodi onon staron “bolje spriječiti nego lječiti” i skoči na prvu žabu koju vidi na početku močvare. Ono, toliko je zaosta da mu se ne da niti malo dublje tražiti pa da je privari sa jednin dobrin komadon kojega bi moga iskoristiti za nešto više, znate ako ova slučajno sazna pa bude pametna i ostavi ga. Nego totalno bez razuma skoči na ono prvo šta sliči na čovika. I šta sad? On je sritan jer je to napravia prvi, pa nek ona sad stoji u redu na blagajni iza NJEGA. On je ionako to već napravia! Prvi, prvi! A ti ćeš glupačo biti druga, a to nije isto lalalalala.

No. 2 Prevarant mutikaša

Ovaj tip prevaranta ni sam ne zna zašto ima curu, kad je toliko lipih žena okolo i on bi tia svaki vikend neku drugu, bolju, zgodniju. U ovon slučaju imamo i dvi podvrste.

Tip No. 1

Misli da će mu život proletiti isprid očiju pa mora iskoristiti sve šta mu se pruža. Toliko ga tamo vani zabavnoga čeka da bi se ubia kad bi bia vjeran svojoj curi. Nema nikakvu grižnju savjesti, misli da je to šta radi skroz normalno, jer kako se uopće nositi s toliko dobrih prilika koje ga čekaju okolo, sve su lipe zgodne, slatke i svaku bi, uf svaku.

Tip No. 2

Ima isti bolesnički pristup ka i ovaj njegov brat gori samo šta ima i malu grižnju savjesti. Pa onda svojoj boljoj polovici zapravo ne skriva da je on pravi šarmer, tako da može biti spremna na ono šta će joj se dogoditi i ima priliku pobići šta dalje od njega (ali za ne faliti uvik ostanu tu pored takvih luđaka, jer malo zla ljude baš nekako privlači). I onda ako to slučajno učini i ako ova slučajno sazna izmišlja takve nebuloze da u to ne bi povirova ono nitko, baš nitko na ovon svitu osim naravno nje kojoj je skroz normalno povirovati u rečenice tipa: ma ona je mene gledala prva, di bi ja nju, to se slučajno desilo, sudarili smo se u zahodu..

No. 3 Tihi prevarant

Ja san blaženi čovik, ja nikad ne bi privaria svoju curu, ona je samo moja i ja san samo njen. Sto godina smo u vezi, volimo se, pazimo i nitko od svih vas, ej pazi, nitko nije doživia ljubav ka ja i moja cura, ležimo na kauču kuvamo kumpire, gledamo romantične komedije, ja joj držin maramicu da ispuše nos kad je prihlađena, a onda san je slučajno, znaš ono skroz slučajno (gore od onoga sreli smo se u zahodu) privaria. Ali to ništa ne minja, ona je i dalje moja jedina, najbolja i nikad je nikomu neću dati, jer ko će meni kuvati kumpire, slati mi poruke za laku noć i meni držati maramicu na nosu dok san JA prihlađen? Sigurno ne onaj vrag od žene koji me tako bezobrazno zavea? I nikad neće saznati za to jer bi se ubia da je izgubin, i makar crka neću progovoriti, baš nikad!

No. 4 Prevarant partijaner

Ovaj tip prevaranta je najjači. Nikad nije u vezi, za sve ljude na ovon svitu on je slobodan. I uvik ima njih pet, šest na lageru. Nitko za nikoga ne zna. Ima sriće više od Sv. Fortune (ako ta zaštitinica uopće postoji?), jer se tako vješto skriva da to čovik ne more virovati. Ima obavezno dva mobitela, sve cure su mu u imenik zapisane ka Marko, Ivan, Mate, Jure, Stipe, Vlatko, Željko, Viktor i njemu je super. Zajebava se sa svakin, zabavlja se sa svakin svaku je smistia u jedan dan u tjednu. Nije se još zaljubia (ili mu se od toliko njih ogadia cili sustav zaljubljivanja pa to nikada neće ni moći, jer on je ipak suviše okaljan lakin ženama i ludin zabavama) Ponekad, ali samo ponekad mu se neka možda tu i tamo stvarno dopadne. Pomisli da bi moga s njon imati ono nešto, ali onda se siti da je sutra srida i da će ga Mate zvati i šta ti tu sad možeš napraviti. Pozitivna strana ovog tipa je šta nitko od osoba s kojima se smuca nije zaljubljen u njega jer sad ga ima sad ga nema i ko bi ga uopće tia tako munjenoga? Nema povriđenih osjećaja, dramatičnih preokreta, jer on je svačiji i ničiji a ponajmanje svoj u glavi.

I šta sad na kraju sa svima njima?

Prevara je grozna stvar, ali kad hormoni podivljaju kad vidimo nešto zgodno oko sebe i dobijemo priliku da postanemo lopovi, po mom mišljenju to nije toliko zastrašujuće. (Pogotovo ako ste drugoj strani dali do znanja da ste malo nestabilni, da se još tražite, da ne znate ni sami di ste ni šta ste i da se stalno sudarate u zahodu) Svi smo ljudi i svi grišimo i svima se može dogoditi, ali prevaru nikad nemojte oprostiti. Jer ko je jedanput i opet će, ovako ste mu samo dokazali da se može igrati s vama ka s ping-pong lopticon, malo vamo malo tamo.

S druge strane ja bi prevarante p**** i tihe prevarante u startu zapalila, to su toliki jadnici da bi ga gađala onin kumpiron šta smo skupa kuvali dok ne počne cmoljiti da stanen, a onda bi ga pogodila čentrunon da se više ne digne!

Sve u svemu, nemojte dopustiti da netko radi budalu od vas, nego lipo pobignite šta prije možete i budite sritini s nekin normalnin ili još bolji sami sa sobon.

Jednostavno je. Zamislite da ste sami sebi najbolji prijatelj (a tribali bi biti) šta bi mu rekli? Da mu se vrati i ljubi ga iza ušiju dok on ljubi druge di god stigne?

Naravno da ne, rekli biste da van je baba dala neke velike kumpire pa ćete joj pomoći gađati?

Shvaćate koliko je lagano?…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...