LeRocque: “Prenijet ću kanadskim poduzetnicima široke mogućnosti ulaganja”

U Domu županije, župan Stipe Zrilić sa suradnicima, pročelnicom Ureda župana, Marinom Duijmović-Vuković i pročelnikom Upravnog odjela za razvoj i europske procese, Davorom Lonićem, primio je u nastupni posjet Louise LaRocque, veleposlanicu Kanade u RH.

Izražavajući srdačnu dobrodošlicu, domaćin je upoznao gošću kako s poviješću i kulturnom baštinom tako i mogućnostima ulaganja u Zadarsku županiju i najznačajnije sektore gospodarstva, a također su predstavljene mogućnosti razvoja županije na svim područjima.

NJ.E. veleposlanica LaRocque istaknula je da je s obzirom na središnji položaj Zadarske županije na Jadranu, dobru prometnu povezanost, izuzetnu klimatsku pogodnost i sve veću popularnost regije kao atraktivne turističke destinacije, neće biti težak zadatak informirati i skrenuti pozornost kanadskih poduzetnika na mogućnosti ulaganja.

Naravno, zaželjela je županu puno uspjeha u radu i čestitala 21. godišnjicu postojanja županije uz napomenu da se ove godine obilježava i 21. obljetnica uspostave bilateralnih odnosa između Kanade i Republike Hrvatske,  a susret je završio razmjenom darova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...