Vipnet predstavio nove tarife, web stranice i konfigurator

Na jučerašnjoj konferenciji za medije predstavljene su nove korporativne stranice, izrađene u responzivnom dizajnu, što znači da se prilagođavaju veličini ekrana ovisno o uređaju s kojeg se pristupa stranici. Novost je i da su korporativne stranice prilagođene slijepim i slabovidnim osobama koje upotrebljavaju softver za čitanje sadržaja s ekrana.

Na webu se nalazi i novi konfigurator pomoću kojeg se samostalno složu ponude koje se potom mogu poslati na vlastiti e-mail.

– Vip konvergentna ponuda korisnicima nudi kombinaciju mobilnih i fiksnih usluga na jednom mjestu i na jednom računu uz značajne uštede. Pod geslom „Kombinirajte i uštedite“ jedini na hrvatskom tržištu nudimo posebne popuste korisnicima koji istovremeno koriste mobilne tarife i Vip Duo ili Trio fiksne pakete. Konvergentna ponuda podrazumijeva i promjenu odnosa prema korisniku i korisničkom iskustvu pa smo radi boljeg razumijevanja unaprijedili korporativne stranice s nizom novih funkcionalnosti poput napredne tražilice, konfiguratora za samostalno kreiranje ponuda i Podrškom korak po korak. Posebno me raduje što su nove korporativne stranice prilagođene slijepim i slabovidnim osobama – izjavio je Mario Cvitković, član uprave Vipneta.

 

Mobilne usluge

Novi koncept mobilnih pretplatničkih tarifa Bez granica S, M, L, XL i XXL bazira se na trendu rasta upotrebe mobilnog Interneta i uključuje neograničenu komunikaciju unutar Hrvatske, dodatne minute i neograničene pozive prema EU, poruke i internet kada se korisnik nalazi u inozemstvu. Cijene tarifa Bez granica bez ugovorne obveze kreću se od 75 kuna za S tarifu do 600 kuna za XXL tarifu. Ako se korisnik odluči na ugovornu obvezu, ostvaruje popust na mjesečnu naknadu tijekom cijelog trajanja ugovora S, M, L, XL i XXL tarifa i to u iznosu od 10, 15, 30, 60 i 100 kn mjesečno.

U okviru novih tarifa Bez granica omogućena je povoljnija otplata mobilnih uređaja na rate. To znači da korisnik više ne mora cjelokupnu cijenu uređaja platiti odmah već uz ugovornu obvezu može ostvariti pogodnost otplate na rate kroz 24 mjeseca. Rate za otplatu mobilnih uređaja kreću se od 8 do 100 kuna mjesečno. Dodatna vrijednost Bez granica tarifa jesu brojne usluge koje privatni pretplatnici u okviru pojedinih tarifa dobivaju bez naknade: Vip TV za van, TookBook eKnjižnica, Multisim uslugu, Vodafone Cloud, Vodafone Contacts, Vodafone Guardian i Vodafone Protect. Poslovni pretplatnici u okviru Bez granica tarifa, s popustom koji ovisi o broju linija, dobivaju: Microsoft Hosted Exchange, Microsoft Lync i Backup.

Nove Bez granica tarife uključuju i posebnu promotivnu ponudu „Za mlađe od 28“ koja nudi dvostruku količinu Internet prometa po najvišoj brzini i dvostruki broj minuta prema drugim mrežama unutar Hrvatske. Primjerice, tarifa Bez granica M bez ugovorne obveze iznosi 125 kn mjesečno i uključuje neograničene pozive prema Vip mobilnoj i fiksnoj mreži, 100 minuta prema svim mrežama, neograničene SMS poruke prema Vip mreži te 1GB podatkovnog prometa. Ako se korisnik veže ugovornom obvezom, cijena tarife je povoljnija i iznosi 110 kn mjesečno, a ako je korisnik mlađi od 28 godina, za tu cijenu dobiva 200 minuta prema svim mrežama i 2 GB podatkovnog prometa pri brzini od 7,1 Mbit/s. Nakon smanjenja brzine, Internet je i dalje neograničen i bez dodatnih troškova.

 

Fiksne usluge

U fiksnoj su ponudi dostupni novi Vip Duo i Trio paketi. Duo paketi imaju S, M i Super M tarife i dostupni su od 199 do 299 kuna mjesečno, dok Vip Trio paketi fiksne telefonije, interneta i TV-a sadrže S, M, L i Super L tarife i dostupni su za 299 do 399 kuna mjesečno. Super tarife vezane su uz dostupnost Vipnetove napredne HFC kabelske infrastrukture te za istu cijenu kao u klasičnim M i L tarifama nude znatno veće brzine interneta. Vipnetove fiksne tarife jedine nude neograničene pozive prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i prema Vip mobilnoj mreži te neograničeni (flat) fiksni internet u svim paketima. Niti u jednom fiksnom paketu, osim u osnovnom, nema naknade za uspostavu poziva. Sadržaji poput TV Snimalice, premium TV paket, dodatnih međunarodnih minuta u fiksnoj telefoniji ili veće brzine interneta već su uključeni u pojedine pakete. Također, fiksna ponuda nema nepredviđenih troškova poput naplate modema.

Konvergenta ponuda Kombinirajte i uštedite zasniva se na uštedama koje proizlaze iz istovremenog kombiniranja mobilnih i fiksnih usluga. Popusti se u različitim iznosima primjenjuju na svakoj mobilnoj tarifi te na svim fiksnim paketima. Primjerice uz ugovornu obvezu i kupnju mobilnog uređaja korisnici tarifa Bez granica S – XXL ostvaruju popust u iznosu od 10, 15, 30, 60 i 100 kn na mjesečnu naknadu. Istovremeno, uz popust na pripadajućoj Bez granica tarifi, korisnik ostvaruje popust od 25 kuna mjesečno u Vip Duo paketima te 50 kuna mjesečno u Vip trio paketima tijekom čitavog trajanja ugovorne obveze. U određenim je kombinacijama mobilnih i fiksnih usluga moguće ostvariti mjesečnu uštedu od 150 kuna tijekom čitavog trajanja ugovorne obveze. Dodatno, Vipnet jedini na tržištu nudi mogućnost ostvarivanja pogodnosti konvergentne ponude Kombinirajte i uštedite uz samo jednu aktivnu mobilnu tarifu Bez granica.

 

Evo nekoliko primjera kombinacija koje su složili sami Vipnetovci:

Kombinacija 1: Bez granica S tarifa s uključenim LG L4 II s jednokratnom cijenom uređaja 9 kuna te Vip Duo paketom interneta i televizije dostupni su za mjesečnu naknadu od 279 kuna uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca. Ovim odabirom korisnik štedi 35 kuna mjesečno tijekom čitavog trajanja ugovorne obveze ili ukupno 840 kuna u dvije godine.

Kombinacija 2: Bez granica L tarifa s uključenim Samsungom S4 mini s jednokratnom cijenom uređaja 19 kuna, mjesečnom ratom od 60 kuna za uređaj te Vip Duo paketom interneta i televizije dostupna je za mjesečnu naknadu od 444 kune uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca. Ovim odabirom korisnik štedi 55 kuna mjesečno tijekom čitavog trajanja ugovorne obveze ili ukupno 1320 kuna u dvije godine.

Kombinacija 3: Bez granica L tarifa s uključenim Samsungom S4 mini s jednokratnom cijenom uređaja 19 kuna, mjesečnom ratom od 60 kuna za uređaj te Vip Trio paketom interneta, televizije i fiksne telefonije dostupna je za mjesečnu naknadu od 469 kuna uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca. Ovim odabirom korisnik štedi 80 kuna mjesečno tijekom čitavog trajanja ugovorne obveze ili ukupno 1920 kuna u dvije godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...