Miss Universe Ivana Mišura u spotu Tomislava Bralića i klape Intrade!


Ivana Mišura, nova Miss Universe, ukrasila je novi spot Tomislava Bralića i klape Intrade “Cviće” koji su snimili prošli tjedan u Solarisu pokraj Šibenika u predivnom Dalmatinskom selu koje oduzima dah!

S “Cvićem” je klapa na ovogodišnjem splitskom festivalu osvojila drugo mjesto prema ocjenjivačkom sudu, autor ove pjesme je Tedi Spalato koji je pišući ovu pjesmu vidio kako je izvodi Tomislav s klapom, a oni su je prihvatili s oduševljenjem! Pjesma je sjajno prihvaćena kod publike i postala je veliki ljetni hit!

Kada sam prvi put poslušao pismu Cviće, odmah sam nazvao autora Tedija Spalata i zahvalio mu što je u toj pismi vidio mene i klapu. To je tipična Tedijeva pjesma koja će ostati dugo nakon Splita. Ovo je naša prva suradnja s Tedijem i autorom teksta Brunom Vučkovićem, izjavio je Bralić prije festivala.

Za spot se pobrinuo sada već produženi član klape koji je u zadnjih nekoliko godina bio zadužen za sve njihove spotove – Željko Petreš. Novu uspješnicu Zadrani će imati priliku čuti uživo već ovaj četvrtak na velikom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade na Forumu!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...