Odrekao se sexa na godinu dana i zaradio 50 tisuća dolara koje poklanja

Tridesettrogodišnji Australac Peter Lynagh prije godinu dana kladio se sa svojim cimerom za 2.000 australskih dolara kako godinu dana neće spavati ni imati seksualne odnose.

To mu je i uspjelo, no godinu dana nakon oklade, Peter je bogatiji za čak 50.000 dolara.

Htio sam se odreći žena i sexa. Moj cimer me je uvjeravao kako neću izdržati više od tjedan dana, i upravo je to bio poticaj da zapnem i izdržim koliko god mogu duže, govori Lynagh.

Kako je početni iznos oklade iznosio 2.000 dolara, Peter je došao na ideju da cijelu priču predstavi na svom Facebook profilu te pokrene skupljanje donacija za dobrotvorne svrhe.

Peter Lynagh

Pomislio sam kako ova stvar može biti puno veća i od mene i mojih želja pa sam odlučio novac darovati onima kojima je puno potrebniji nego meni, rekao je ovaj 33-godišnjak.

Prikupljenih 50.000 dolara odlučio je darovati udrugi “Free to Shine” koja se bori protiv iskorištavanja i trgovine ljudima u Kambodži.

Kako priznaje, u početku mu nije bilo nimalo lako. Nekoliko je puta čak umalo i prekršio okladu, no uspio je izdržati.

Upoznao sam djevojku i što smo duže bili zajedno njoj se sve više sviđalo to što je ne pokušavam odvući u krevet. Umalo sam popustio, no to je bila prekretnica i odlučio sam se posvetiti cilju, govori za kraj Peter Lynagh.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...