Turisthotelov Boutique Hostel Forum slavi svoj drugi rođendan! Tri dana zabave na otvorenom!

Čini se nestvarno da su prošle dvije godine od kada je Boutique Hostel Forum otvorio svoja vrata za putnike iz svih krajeva svijeta. Tko god je bio na proslavi otvorenja i svjedočio spektakularnom otvorenju hostela 28. srpnja 2012. na kojem su nastupili Dječaci i ABOP uz predivan light show te potom na proslavi prvog rođendana sa atraktivnim plesom na prozorima hostela, s oduševljenjem će primiti vijest da se i ove godine nastavlja s tradicijom.

Ovaj put, program će biti nešto drugačiji i potrajat će čak tri dana.

Butique hostel forum (ZPIX31032014)

Prvi dan, 28.07., u 22 sata na binu će kročiti poznati, mnogim Porinima nagrađivan hrvatski bend The Bambi Molesters. Njihov jedinstveni glazbeni izričaj bit će obogaćen efektnim light show-om. Ekipa Mediteran Produkcije zadužena za light spektakl predstavit će nam svjetlosni top koji će, doznajemo, “tražiti” i “pogoditi” svakog gosta hostela koji se u ponedjeljak navečer pojavi na prozoru svoje sobe. Organizatori kažu kako će to ujedno biti i jedini dan u godini kada će pogled izvana hostela biti ljepši nego pogled iznutra.

U utorak, 29.07., nastupit će zadarskoj publici već poznati bend The Godmother i tim koncertom zaokružiti cijelu sezonu projekta Forum Blues Bar koji se donedavno odvijao u Caffe bar-u Forum.

Treći i zadnji dan cijelog programa, 30.07., uživat ćemo u koncertu B’s FUNstallation jazz seksteta koji čini vrhunska slovensko-hrvatska ekipa jazz glazbenika. Ovaj koncert je organiziran u suradnji sa TZ grada Zadra.

Hostel Forum (Foto: Mateo Smolić - Ročak)

“Boutique Hostel Forum u ponedjeljak slavi svoje dvije godine rada. Recimo da vas uopće nisu zaintrigirali proslava otvorenja i prvi rođendan (što je malo vjerojatno), ali vjerujte nam, poželjet ćete biti s nama ove godine. Bit će to pravi spektakl odigran uz izvođače, goste hostela i vas, naše posjetitelje. Drugi rođendan proslavit ćemo na jedinstven način i što je najvažnije, vrhunski ćete se s nama zabaviti! Želite se pridružiti? Pa, naravno da želite!”, poručuju iz Boutique Hostela Forum.

Svi koncerti počinju u 22.00 sata, a pozornica će biti smještena na Forumu, ispred terase Caffe bar-a Forum.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...