Vodimo te na nastup turbo seksipilne Sandre Afrike sutra u biogradski klub “Aqua”

Muški dio publike i čitatelja svakako će teško odoljeti sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj vam darujemo čak 10 ulaznica za nastup jedne od najseksepilnijih pop-folk zvijezda na Balkanu – Sandre Afrike, koja će svoje vruće ritmove zaplesati i zapjevati 1. kolovoza u biogradskom klubu Aqua.

Nastup započinje u 23 sata a do 1. kolovoza do 12 sati na našoj Facebook stranici možete osvojiti čak 10 ulaznica. Pravila sudjelovanja – samo “lajkate” fotografiju.

Sandra je poprilično provokativnim i visokobudžetnim spotovima privukla pažnju publike. Sama se pohvalila kako doista posjeduje jahtu, nekretnine i skupe automobile, no zahvaljujući čestim nastupima u klubovima. Srpski mediji pak pišu kako joj je u počecima i Mile Kitić kupovao skupe aute i nekretnine, zbog čega je bio i u sukobu sa svojom suprugom.

Činjenica su pak prepuni klubovi i diskoteke u kojima Sandra nastupe debelo naplaćuje, pa onda nije iznenađenje što si srpska pjevačica može priuštiti skupe igračke.

– Volim kupovati i torbe i sandale. Volim kad si mogu priuštiti nešto skupo i zato me nitko ne može kritizirati jer sam to zaslužila, rekla je nedavno u jednoj srpskoj emisiji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...