Ava Karabatić se zalila vodom i izazvala T. Karamarka, G. Bareta i Sinišu Vucu


Svjetska histerija humanitarnog karaktera, ‘Ledeni izazov’, zahvaća sve više i Hrvatsku. Polijevanjem hladnom vodom slavne osobe diljem svijeta žele skrenuti pozornost na rijetku, ali smrtonosnu bolest, amiotrofičnu lateralnu skleroze (ALS), kojoj je jedan od simptoma da se bolesnik osjeća kao da ga polijevaju hladnom vodom. Ava Karabatić (26) polila se hladnom vodom ispred Makari kluba na šibenskoj gradskoj plaži Banj.

Ava: Volim pomagati i sretna sam kad mogu nekome pomoći

Kandidirao me moj prijatelj iz Big Brothera Uroš Čerpić, a ja sam odlučila prihvatiti izazov jer sam humanitarka. Volim pomagati i sudjelovati u svim akcijama kojima se može nekome pomoći. Sretna sam i jer mi se pružila prilika to napraviti u Šibeniku, jer sam u petak navečer imala gažu u Makari klubu na ovoj plaži. Zahvatilo nas je nevrijeme, kiša i grmljavina, ali nisam dala da me gromovi i poplava spriječe u izazovu. Čim mi se kanta približila, stala je kiša i zasjalo sunce, a nad Šibenikom se pojavila duga. To je sigurno neki dobar znak, rekla je Ava za 24sata.

Vodom ju je zalio Tonči Grguričin, profesor kineziologije i kondicijski trener iz Šibenika. On je, kaže Ava, njen novi trener disanja.

‘Karamarko je osoba čija me pojava i odlučnost obaraju s nogu’

Prije samog zalijevanja, Ava je izabrala trojicu kandidata koji bi se nakon nje trebali zaliti vodom i pridružiti se globalnoj akciji.

Nominiram Sinišu Vucu, Gorana Bareta i Tomislava Karamarka, jer su to trojica srčanih muškaraca koji se ne boje nikakvih izazova. Vuco je muškarčina, Bare je legenda, a Karamarko je osoba čija me pojava i odlučnost obaraju s nogu, rekla je Ava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...