U Francuskoj se vjenčali Brad i Angie: Do oltara je dovela djeca Pax i Maddox

Glasnogovornik para za AP je rekao da su Angelina Jolie (39) i Brad Pitt (50) sudbonosno da izrekli u subotu u Francuskoj, prenosi NY Daily News.

Par se vjenčao u francuskom gradiću Correns. Zavjete su izmijenili u maloj kapelici koju imaju u sklopu svog dvorca Miraval. Na svadbi su bili samo najbliži prijatelji i obitelj. Prije vjenčanja u crkvi, Angie i Brad izvadili su dozvolu za brak u Kaliforniji. Kalifornijski sudac vjenčao ih je i u Francuskoj.

U svadbenoj svečanosti sudjelovala su i djeca koju Brad i Angie zajedno odgajaju. Angelinu su do oltara dopratili njeni najstariji sinovi, Pax i Maddox. Zahara i Vivienne bacale su latice cvijeća po kapelici dok su Shiloh i Knox nosili prstenje do oltara.

Ljubav sa seta

Angelina i Brad upoznali su se na snimanju filma ‘Gospodin i gospođa Smith’ u kojem su glumili bračni par. Tada su oboje bili u braku, Angie s Billyjem Bobom Thorntonom (59), a Pitt s Jennifer Aniston (45). Malo-pomalo su se zbližavali na setu. U ožujku 2005. Brad je ostavio Jennifer i nakon samo nekoliko mjeseci Angie i on su posvojili djevojčicu iz Etiopije, Zaharu (9), kako bi Angelinin Maddox (13) imao sestru.

Ubrzo su dobili i svoje prvo biološko dijete, djevojčicu Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (8). Novi razlog za sreću imali su 2007. U Bradov i Angelinin dom stigao je maleni Vijetnamac Pax (10), a u srpnju 2008. godine svijet je obišla vijest da se obitelj proširila i za blizance, rođeni su Knox Leon i Vivienne Marcheline (6).

Svadbu su dugo planirali

Brad i Angie, kojima je australski paparazzo dao nadimak Brangelina, obožavaju djecu i, kako su rekli u jednom zajedničkom intervjuu, neće stati posvajati dok ne budu imali nogometnu momčad jer mnogo je napuštene djece koja treba roditeljsku ljubav i skrb. Svojoj djeci dali su i da predlože kako će izgledati njihova svadba.

– Pričali smo s djecom o našem vjenčanju pa smo ih pitali kako ga oni zamišljaju, a njihove zamisli su presmiješne. Na neki način, oni će biti organizatori, tako da će svadba biti u znaku Disneya ili paintballa – ispričala je nedavno Angie u intervjuu za časopis Look.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...