Od nevine djevojčice do seksi dive – muškarci uzdišu za njom!

Ariana Grande mlada je pjevačica koja je već mnoge očarala svojim glasom i stasom. Mnogi joj predviđaju blistavu karijeru i već je sada dobila nadimak mini- Mariah Carey.

U novom izdanju časopisa Marie Claire otkrila je kakav je bio njezin put od nevine djevojčice do seksi dive!

Njezin prvi hit ‘Put Your Hearts Up’ nije doživio željeni uspjeh pa su je mnogi još uvijek doživljavali kao dječju zvijezdu Nickelodeon televizije. Mlada se ljepotica proslavila ulogom u popularnoj seriji ‘Sam & Cat’ u kojoj je glumila Cat Valentine, piše Daily Mail.

– Nakon što sam se poljubila s reperom Macom Millerom u spotu za pjesmu ‘The Way’ prestali su me gledati kao djevojčicu. Tu su me odvojili od lika kojeg sam glumila i počeli me doživljavati kao seksi divu, rekla je.

Iako ima fanove diljem svijeta, ona svoju reputaciju još uvijek gradi. No, čini se da ne misle svi da je Ariana Grande na pravome putu.

Mislim da je ona prava diva. Ima takav stav i to mi se ne sviđa. Sjećam se jedne situacije s crvenog tepiha. Ja uvijek stojim s jedne strane kamere i to je u mom poslu tako. Ali ne kada je u pitanju Ariana. Ona je došla pred kameru, izgurala me na drugu stranu samo zato jer je njoj taj profil bolje odgovarao. Osjećala sam se jadno jer je to nije bilo nikako u redu prema meni koja sam starija i imam više iskustva. Jedna stvar je ako to napravi Mariah Carey ili netko slavan, ali ona je tek na početku svoje karijere i tek mora stvoriti svoj status, rekla je novinarka Giuliana Rancic.

Ariana je inače poznata po tome da dopušta novinarima i fotografima da fotografiraju samo njezin lijevi profil jer je, kako ona kaže, s te strane ljepša.

Jednom je prilikom mlada pjevačica bila gošća na Australskoj radio postaji u kojoj je progovorila o svima onima koji je ne vole.

Moji prijatelji, obitelj i fanovi znaju kakva sam i to je jedino bitno, a uvijek će biti onih koji vas neće voljeti, rekla je Ari.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...