Pitanja koja izazivaju svađe

Muškarci često naprave kardinalnu grešku i postave neko od ovih pitanja svojoj dragoj, pa se nakon toga čudom čude kad s njene strane doleti kiša vrlo bučnih riječi. Naravno, radi se o tome da muškarac kaže jedno, a žena razumije drugo …

Recimo, pitate je hoće li to još dugo? Naravno da ne bi trajalo toliko dugo kad bi muškarac pomogao, a ne sjedio pred televizorom ili u autu trubeći.

Ako je, primjerice, pitate zašto ne bi svratila do teretane kad se ona žali na obješene mišiće, napravili ste veću glupost nego što možete zamisliti. Što je ona shvatila? Da vi mislite da je ona debela. I onda se čudite što urla na vas?

Jednako glupo je pitanje što danas imamo za večeru, jer to njoj zvuči kao da vi mislite da je njeno mjesto u kuhinji, da ste vi važniji u vezi od nje i još mali milijun stvari koje ne možete ni zamisliti. Stoga, budite pametni – krenite raditi večeru sami, pa ako zbrljate, ona će vam pomoći.

Za kraj, najgluplje pitanje svih vremena – s kim si razgovarala? Treba li uopće objašnjavati zašto to nikad, ali nikad ne trebate pitati?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...