Cestitka_Uskrs

Toplo – hladno: Veliki šef nakon pobjede okrenuo priču oko Modrića

U Realu lakše se diše, osmica s kojom su pregazili Deportivo u Primeri, te petarda protiv Basela u Ligi prvaka donijela je mir među navijačima ‘kraljevskog kluba’.

– Kada su klub, igrači i navijači ujedinjeni, mnogo je lakše ostvariti zadane ciljeve. Prošle sezone su ta tri elementa se držala skupa i zato smo ostvarivali pobjede. Sada smo opet dobro reagirali. Protiv Elchea ćemo opet biti na testu i želim vidjeti dosljednost u našoj igri, poručio je Realov trener Carlo Ancelotti koji je hvalio Luku Modrića.

– Modrić je na istoj razini kao i prošle godine. Prošle sezone je znatno napredovao, a nadam se da će tako biti i u ovoj sezoni. On može biti još bolji. Luka je neophodan, temeljni dio momčadi, ali s obzirom da je igrao na Svjetskom prvenstvu još uvijek mu treba vremena da uhvati formu, smatra Ancelotti koji je u pozitivnom smislu istaknuo vratara Ikera Casillasa.

S druge strane, izgleda da je izgubio strpljenje s Karimom Benzemom, jer Chicharito je zabio dva gola u manje od sat vremena na terenu, dok Francuz je igrao više od deset sati za isti učinak. Utakmicu protiv Elchea će propustiti Pepe, vjerojatno i Sergio Ramos…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...