WhatsApp u narednim nadogradnjama aplikacije dobiva glasovne pozive?!

WhatsApp je jedna od ponajboljih aplikacija za razmjenu poruka, a čini se kako će uskoro postati još bolja, jer će ista dobiti i novu mogućnost – glasovne pozive.

Iako se o glasovnim pozivima putem WhatsAppa šuška još od veljače ove godine, kada je istu najavio Jan Kuom (WhatsApp CEO) do sada niti jedna od planiranih platformi (iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone) još uvijek nije dobila tu mogućnost.

No izgleda da je čekanju kraj, te da ista uskoro stiže, barem sudeći prema najnovijoj nadogradnji WhatsApp aplikacije za iOS operativni sustav. Developeri su dodali upozorenje koje se pojavljuje sa svakim pokretanjem aplikacije (ako prije toga niste odobrili WhatsAppu pristup mikrofonu) u kojem se navodi kako aplikacija zahtjeva pristup mikrofonu kako bi mogla slati glasovne poruke, snimiti zvučne video zapise, te obavljati glasovne pozive.

Iako još uvijek nije stigla i službena potvrda o novoj mogućnosti čini se kako je ista već dio ove aplikacije, ali zbog potrebe dodatnog testiranja još uvijek nije i aktivirana. Ovako sročena obavijest se za sada pojavljuje samo na uređajima pogonjenim iOS operativnim sustavom, što znači da će iOS korisnici biti prvi koji će moći obavljati glasovne pozive putem WhatsApp aplikacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...