Modrić: “Igramo dobro jer smo klapa”; Lovren: “Teško ih je zaustaviti”

Dvoboj Hrvata na Anfieldu otišao je na stranu Luke Modrića. Real Madrid zabio je tri komada Liverpoolu Dejana Lovrena i osvojio deveti bod u prva tri kola Lige prvaka. Oba naša igrača odigrala su čitavu utakmicu.

Zadnjih mjesec i pol dana igramo jako dobro. To smo večeras pokazali, pogotovo u prvom dijelu. Prvi gol je bio prijeloman i nakon njega im je pao entuzijazam. Zatim smo im zabili još dva, a onda se možda podsvjesno čuvali za subotu (kada Real igra s Barcelonom), rekao je Modrić za HTV.

Real djeluje jako moćno. U čemu je tajna?

Velike tajne nema, mi smo dobra klapa. Svaki igrač koji uđe da svoj maksimum.

Što Modrić očekuje od subotnjeg El Clasica?

Velika utakmica i vjerujem u dobar ishod. Taj susret neće odlučiti prvaka, ali će pobjednik dobiti samopouzdanje. Nadam se da ćemo to biti mi.

Lovren: Teško ih je zaustaviti

Dejan Lovren morao je priznati poraz.

Nije išlo. Dobro smo odigrali prvih 20-ak minuta dok Real nije zabio gol. Nakon toga smo pali. Zasluženo su pobijedili. Sada moramo pokušati završiti drugi u skupini. Bit će teško, ali sigurno da možemo to napraviti, rekao je Lovren koji se hrvao s Ronaldom.

Teško je zaustaviti igrače koji zabijaju dva, tri gola u svakoj utakmici. Možda smo im poklonili neki gol.

Kako se osjeća u Liverpoolu?

Sretan sam i drago mi je da trener ima pozitivno mišljenje o meni. No, uvijek želim bolje i želim napredovati. Danas smo izgubili 3:0, a ja igram u obrani

Rodgers: Presudio niz pogreški

Susret je prokomentirao i trener Liverpoola Brendan Rodgers.

Dobro smo otvorili utakmicu, ali su kasnije došli problemi. Do kraja poluvremena smo izgubili utakmicu jer smo napravili niz pogreški. Drugi dio je bio puno bolji i to mi daje nadu.

Kako je odigrao Lovren?

Krenuli su dobro nakon čega je bilo krizno razdoblje. No, sve u svemu, bilo je u redu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...