Jaka bura otežava promet na Jadranskoj magistrali, dio cesta zatvoren

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (DC8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene od 16,40 sati promet je zabranjen za I. skupinu vozila: autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, izvijestio je Hrvatski autoklub.Zbog radova na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, a u tunelu Sopač (A6) u smjeru Zagreba promet teče jednim trakom.

U zoni čvora Zaprešić na autocesti A2 Zagreb-Macelj, nije moguć prolaz državnom cestom DC1 iz smjera trgovačkog centra Westgate-a u smjeru Zagreba (Aleja Bologne).

Zbog državnog blagdana Svih svetih od danas do ponedjeljka, 3. studenoga, neće biti razminiranja, ni zatvaranja čvora Okučani, na A3 Bregana-Lipovac.

Zbog urušavanja okolnog terena na državnoj cesti DC 2 na ulazu u Koprivnicu iz smjera Varaždina vozi se otežano uz prometnu signalizaciju.

Do 31. listopada za sav promet zatvorena je Sljemenska cesta od vrha prema gradu Zagrebu (zbog odrona između Kraljičinog zdenca i Šestina). Od Blizneca i Pila prema Sljemenu promet je dopušten, a spuštanje samo na zagorsku stranu. Za vrijeme radova uspostaviti će se privremeni javni gradski prijevoz putnika te će Sljemenska cesta na dijelu od Ulice Bliznec do skretanja prema HPD Željezničar biti zatvorena: od 06,45 do 07,45; od 14,20 do 15,30 i od 22,20 do 23,20 sati.

Zbog radova Slovenskih željeznica na relaciji između kolodvora Ilirska Bistrica i Šapjane putnike između Rijeke i Ilirske Bistrice umjesto vlakova prevoze autobusi.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, kolona je oko 3 km.

Zatvoren je granični prijelaz Sveti Martin na Muri.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

 

Aktualno izvješće HAK-a možete pročitati na ovoj poveznici

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...