“Radio sam u Zoni 51 i mogu vam potvrditi da su izvanzemaljci među nama”

Američki znanstvenik, dr. Boyd Bushman, koji je nekada radio u Zoni 51 (vojnoj bazi u južnoj Nevadi čije je postojanje dugo negirano što je dovelo do učestalih teorija zavjera pogotovo kad su u pitanju NLO-i), malo prije smrti otvoreno je progovorio o svojoj karijeri te je za potrebe dokumentarnog filma ispričao kako izvanzemaljci žive među nama.

Mnogi Amerikanci provode 24 sata dnevno proučavajući izvanzemaljske letjelice. Pokušavamo učiti od njih – rekao je nekadašnji stručnjak iz Zone 51 pa se prihvatio opisivanja samih izvanzemaljaca. Prema njegovim riječima oni su podijeljeni u dvije grupe.

Kao na stočnoj farmi, postoji grupa koja se brine za stoku, dok su druga kradljivci. Prvi su puno više prijateljski nastrojeni i u boljem su odnosu s ljudima – rekao je dr. Bushman neposredno prije smrti dodajući kako su izvanzemaljci visoki oko 1,5 metara.

Osim toga spomenuo je kako im se oči i nosovi razlikuju od ljudskih, ali je dodao kako imaju po pet prstiju na nogama i rukama.

Jedan ili dva su stari oko 230 godina – ispričao je dr. Bushman. Ovom prilikom otkrio je i kako najmanje njih 18 surađuje s vladom SAD-a i upravlja raznim postrojenjima te da ljudima mogu čitati misli.

U stanju su telepatski razgovarati s ljudima – pojasnio je bivši američki stručnjak iz Zone 51 napomenuvši kako su vanzemaljci odjeveni u hlače s tregerima kako bi ih se moglo zgrabiti kad počnu lebdjeti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...