Danas u Zadru: Kvalitetne i svježe neretvanske mandarine po 3 kn!

U sklopu akcije “NERETVI Za DAR“, naši sugrađani će danas u vremenu od 9 do 14 sati ispred shopping centra Supernova Zadar i na Branimorovoj obali, na ulazu na Gradski most opet imati priliku nabaviti si svoju željenu količinu kvalitetnih i svježih neretvanskih mandarina po izuzetnoj cijeni od 3 kune po kilogramu.

Organizatori akcije, Zadarska županija, Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) pozivaju vas da posjetite Seljačku tržnicu Zadarske županije (ispred shopping centra Supernova Zadar) i Branimirovu obalu, na ulazu na Gradski most te na taj način podržite akciju “NERETVI Za DAR“.

Podsjetimo, ova akcija je pokrenuta kako bi se malim proizvođačima mandarina olakšala prodaja, a kupcima na području Zadarske županije osigurao pristup kvalitetnim i svježim neretvanskim mandarinama. Prva organizirana akcija prodaje neretvanskih mandarina održana je u subotu, 25. listopada 2014. godine u Zadru u sklopu Seljačke tržnice, zajedničkog projekta Zadarske županije, AGRRA-e i Programa Ujedinjenih naroda, na kojoj su se mandarine prodavale po promotivnoj cijeni od 3 kune po kilogramu.

– Akcija je nadmašila sva očekivanja organizatora budući da se u roku od tri sata prodalo 9 tona mandarina te se do danas proširila na brojne gradove. S obzirom na problem nedostatka kanala prodaje za plasman ovogodišnjih mandarina, s kojim se susreću proizvođači iz doline Neretve, ovo je prilika da pružimo potporu poljoprivrednicima Neretvanske doline i osiguramo da ovogodišnje mandarine stignu na stolove građana grada Zadra i okolice. Posebno se želimo zahvaliti svima koji su podržali ovu akciju i bez čije pomoći ona ne bi bila moguća: Supernova centar Zadar, Grad Zadar, LAG Laura, LAG Neretva, Grad Opuzen, Grad Metković, Grad Ploče, LAG Lika, Zara reklame, Mada agencija za promidžbu te KK Zadar. Ovim putem pozivamo sve građane Zadarske županije da dođu u što većem broju na Seljačku tržnicu i Branimirovu obalu te podrže ovu akciju u sklopu koje će se mandarine prodavati po cijeni od 3 kune po kilogramu, istaknuli su iz AGRRA-e Zadarske županije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...