Veliko priznanje: Naš Zadranin Luka Modrić je najbolji vezni igrač u Primeri

Čitatelji Marce odabrali su najbolje igrače Primere za sezonu 2013./2014. Veliko priznanje čitatelja najčitanijeg španjolskog dnevnika dobio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je izabran za najboljeg igrača.

Prvo je vodstvo španjolske nogometne lige odabralo po tri igrača na svakoj poziciji, a o najboljem su odlučili čitatelji Marce.

Modrić je slavio s čak 60,2 posto glasova, dvostruko više od Atleticovog Gabija za kojeg je bilo 30,7 posto čitatelja. Na trećem mjestu bio je Sergio Busquets iz Barcelone sa samo 9 posto glasova.

Najbolji golman Primere je Thibaud Courtois (65,7 posto glasova), na drugom i trećem mjestu su Keylor Navas s 31 posto i Caballero s 3,4 posto. Prvi branič lige je Sergio Ramos (54,1 posto), iza njega je ostao Atleticov dvojac Miranda i Filipe Luis.

U napadačkom djelu nije bilo neizvjesnosti. Cristiano Ronaldo slavio je sa 63,5 posto glasova, Diego Costa bio je drugi (30,6 posto), a Carlos Vela treći s 5,9 posto glasova.

Raketa u nominaciji za najboljeg ofenzivnog veznjaka

Ivan Rakitić bio je među trojicom nominiranih za najboljeg ofenzivnog veznjaka lige. Na kraju je završio drugi s 33,3 posto glasova.

Prvi je bio Koke iz Atletico Madrida (47,4 posto), a treći je bio Iniesta (19,3 posto)

Najbolji igrači Primere:

  • GOLMAN: Thibaud Courtois
  • BRANIČ: Sergio Ramos
  • VEZNI: Luka Modrić
  • OFENZIVNI VEZNI: Koke
  • NAPADAČ: Cristiano Ronaldo
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...