Zbog olujne bure od Posedarja do Sv. Roka samo za osobna vozila!

Zbog olujnih udara vjetra samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, DC54 Maslenica- Zaton Obrovački te Paški most, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.Na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Novog Vinodolskog promet je zbog bure zabranjen za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozilima s kamp prikolicama i motocikle), a od Novog Vinodolskog do Karlobaga još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina).

Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić te na autocesti A1 između čvorova Zadar 2 i Skradin. Magla smanjuje vidljivost na autocesti A1 između čvorova Bosiljevo 2 i Otočac.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Inače, danas će u unutrašnjosti Hrvatske biti većinom oblačno, uglavnom u gorskim krajevima i Posavini ponegdje još uz malo kiše.

Na Jadranu pretežno sunčano, na južnom dijelu povremeno s umjerenom naoblakom. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, na Jadranu umjerena i jaka bura.

Najviša dnevna temperatura kretat će se uglavnom od 7 do 12, na Jadranu između 15 i 20 Celzijevih stupnjeva, navodi Državni hidrometeorološki zavod u vremenskoj prognozi za Hrvatsku za danas.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...