Među prvima donosimo uvod knjige Ave Karabatić “Rođena među vukovima”

Svima već poznata zadarsko – splitsko – zagrebačko – beogradska starleta Ava Karabatić odnedavno se bavi pisanjem autobiografije, a dio svoje mašte odlučila je podijeliti sa svojim Facebook fanovima.

Starleta i odnedavno spisateljica, Ava Karabatić, podijelila je na svom Facebook profilu uvodni dio svoje knjige “Rođena među vukovima”.

Exluzivno za vas, moje fanove i prijatelje, predstavljam vam uvodni dio iz moje knjige “Rođena s vukovima”. Uz mnoge obveze, učenje, nastupe svaki dan odvojim vrijeme i za pisanje moje autobiografske knjige, kaže Ava.

Njezin uvod prenosimo u cijelosti i bez ikakvih jezičnih i ostalih intervencija:

Uvod
Hvala ti mama sto si me naucila da budem svoja,jebeno ranjiva,ali nikad Lomljiva.Hvala ti sto si moje mane pretvarala u vrline I sto si me naucila da vise cijenim neuspjeh od uspjeha.,da kad je tesko, nabacim osmijeh I zauzmem stav pobjednice.

ROĐENA MEĐU VUKOVIMA,

Rodena izvan vremena na pogresnom,a opet pravom mjestu.Rodena da se bori , da ne odustaje I da pokaze Tko je I kad svi misle da su Pirovom pobjedom nesto dobili.Rodena medu vukovima ,koji bi samo da kidaju dok im bijela pjena curi niz usta,,,Koji prizor,naravno dragi moji,koja stilska figura je uvijek dobrodosla.Valjda ste shvatili da zivotinjice su ,,,,

Svi bi da zadaju bol,da grizu,da oglodu do koze,da rane gdje najvise zulja,boli,tako da oporavka nema,,,nema.Da im se pruzi prilika,tako bi iz dana u dan,u coporu su jaci,kad su sami ,nemaju snage izustiti vokal a kamoli diftong ili cijelu rijec .

Zarili bi zube.Stop.Ona je veca zvijer od svih,zvijer moja uspijeva da se bori za svoj opstanak.Oni lome,ona gleda ocima macke,oni oko nje,pokusavaju ama bas sa svih strana ,nokauti ,udarci,a ona gleda ocima Lavice.Prezivjela je ona I kamenovanja,razapinjanja,ali svaki put je Uskrsnula.Urlicu,krikovi,podvijeni repovi,kao u nekom filmeku,A Ava promatra I gleda za njima ocima Srne…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...