Hanka Paldum nakon 20 godina ponovno pjeva u Zadru 30.11. na koncertu sevdaha

Hanka Paldum, jedna od najistaknutijih interperatatorica izvornih sevdalinki zapjevat će nakon dvadesetogodišnje pauze ponovno u Zadru, na koncertu „Večer sevdaha u Zadru“ koji će ove subote, 30. studenog u klubu “Arsenal” okupiti  ljubitelje lijepih bosanskih sevdalinki, ali i world music žanra. Za koncert vlada veliki interes, a Hanka Paldum nije propustila uputiti poruku zadarskoj publici s kojom se dugo nije imala prilike družiti.

– Posebno se radujem susretu sa zadarskom publikom  nakon toliko godina. Sigurna sam da će svi koji će večernje sate u subotu odlučiti provesti u Arsenalu osjetiti svu ljepotu našeg sevdaha, pa još jednom pozivam sve Zadranke i Zadrane da nam se pridruže. Bit će to koncertna večer za pamćenje, istaknula je ususret koncertu “Večer sevdaha u Zadru” kraljica sevdaha Hanka Paldum kojoj će se na koncertu pridružiti i legendarni pjevač Sejo Pitić, Reuf Feković i drugi.

Sevdah, Hanka Paldum

Koncertni program  koji se svake godine održava tradicionalno u zagrebačkoj koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski” već je prije ljeta gostovao u Bjelovaru, a nakon što je ponovno rasprodao Lisinski početkom studenog, 29. studenog gostuje u Dubrovniku te ovogodišnju mini-turneju završava koncertom u “Arsenalu” 30. studenog.

Ulaznice za koncert “Večer sevdaha u Zadru” mogu se kupiti u sustavu Eventim.hr i na blagajni  kluba “Arsenal”, ili možete sudjelovati u našem nagradnom darivanju na Facebook stranici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...