MUP raspisao natječaj, najboljima dobra novčana nagrada

Cilj natječaja dobivanje je kvalitetnog, stručno projektiranog idejnog rješenja dizajna registarskih pločica, a ujedno je predviđeno da nagrađena rješenja budu podloga za realizaciju izvedbenog rješenja i uvođenje novih registarskih pločica u Republici Hrvatskoj.

Ocjenjivački sud sastavljen od pet članova, i to dva predstavnika Ministarstva unutarnjih poslova, dva predstavnika Hrvatskog dizajnerskog društva i jednog predstavnika pravne osobe ovlaštene za tehničku izradu registarskih pločica, odabrat će najuspješnije rješenje dizajna registarskih pločica. Prilikom ocjenjivanja natječajnih radova prednost će dati kreativnim, jasno strukturiranim, te profesionalno i suvremeno artikuliranim rješenjima osmišljenim na temelju razumijevanja zadatka natječaja.

Za najprihvatljivije rješenje dizajna registarskih pločica koje će odabrati ocjenjivački sud dodijelit će se nagrade u ukupnom iznosu od 45.000 kuna neto, raspodijeljene na slijedeći način:

1. nagrada u iznosu od 20.000 kuna,
2. nagrada u iznosu od 15.000 kuna,
3. nagrada u iznosu od 10.000 kuna.

Rok za dostavu natječajnih radova je 6. veljače. 2015. do 12 sati, bez obzira na način dostave, a prijavnicu na natječaj, kao i njegove detaljne uvjete možete pročitati pod Korisnim linkovima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...