Prijavite se na radionicu i oslobodite se stresa!

Jeste li znali da neka znanstvena istraživanja pokazuju da 90% svih oboljenja nastaje kao posljedica stresa? Ili da je čak 78% ljudi na radnom mjestu je svakodnevno pod stresom? Ili da se 50% studenata osjeća umorno i iscrpljeno?

Lokalni Info centar za mlade Zadar poziva sve mlade da se prijave na besplatnu radionicu “Antistres terapija“. Radionica će se održati u tri termina; 28., 29., i 30. siječnja s početkom u 18 sati, u prostorijama Info centra za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača).

Budući da je stres u današnje vrijeme jedan od najraširenijih ljudskih problema te ga je gotovo nemoguće izbjeći, važno je otkriti kako ga smanjiti ili spriječiti stresne događaje. Postoji cijeli niz savjeta koje nam stručnjaci pružaju kako bismo se bolje oslobodili stresa, kao što su npr. redovite tjelovježbe, zdrava prehrana i redovito planiranje aktivnosti, ali postoje i metode pomoću kojih se možemo trenutačno sloboditi stresa. Koje sve pristupe i tehnike opuštanja možemo i sami primjenjivati kod kuće, te kako se uspješno nositi sa stresom možete doznati u Info centru za mlade Zadar na radionicama pod nazivom “Antistres terapija!”

Prijave (zbog ograničenog prostora) ili upite za više informacija možete izvršiti putem e-maila: [email protected], telefona: 023/315-673, ili pak osobno u Info centar za mlade Zadar. Prijava treba sadržavati osobne podatke: ime i prezime, e-mail, broj telefona i godinu rođenja.

Aktivnosti Info centra za mlade Zadar provode se uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...