Cestitka_Uskrs

Urban&4 stižu u zadarski Arsenal 30. siječnja s novim albumom “Mamut”

Urban&4 stižu u Arsenal 30.siječnja kada ćete imat  priliku uživati u izvođenjima pjesama s novog albuma.

Novi studijski album Urbana & 4 “Mamut” već u prvom tjednu prodaje zasjeo je na prvo mjesto Top of the Shops, službene tjedne liste prodanih albuma u Hrvatskoj (Top of the Shops).

Iako je izašao pred kraj godine, objavljene recenzije govore o “Mamutu” kao jednom od najboljih  albuma 2014. godine, a titulu jednog od najiščekivanijih albuma potvrđuje publika zbog koje je “Mamut” u tako kratko vrijeme i postao najprodavanije izdanje u zemlji.

Dugoočekivani “Mamut“, 11 novih pjesama Urbana & Četvorke najavljen je singlovima “Sutra ćemo pričati”, te uoči albuma objavljenim “Priđi mi bliže”.

Damir Urban na novom albumu još jednom se potvrđuje kao vrhunski autor i vokal, koji ne podilazi, već sa Marcom Bradaschiom, Sandijem Bratonjom, Sašom Markovskim i Lukom Tomanom nalazi način da evoluira, iznenađuje, da li temama koje promišlja i onda glazbeno uobličava, igranjem s analognim zvukom, snimanjem u improviziranom studiju ili vlastitoj sobi. Vizualni dio sjajno je osmislio međunarodno nagrađivani ilustrator i slikar Tomislav Torjanac, koji je autor slika i grafički je oblikovao omot.

Novi album stiže dvije i pol godine od hvaljenog EP-ja “Kundera” (2012., Aquarius Records), koji je Urbanu & 4 donio dva Porina, za najbolji rock album i najbolju izvedbu grupe s vokalom.

Koncert u zadarskom Arsenalu najavljen je za 22 sata, a ulaznice po cijeni od 50 kuna i na dan koncerta po cijeni od 70 kuna možete kupiti u putničkoj agenciji Aquarius i Arsenalu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...