Dolaskom McDonaldsa i Bille počinje naplata parkinga ispred zgrade željezničkog kolodvora

Uskoro se uvodi naplata parkirnih mjesta i na kolodvoru. Iako se na tom parkiralištu već godinama ne naplaćuje parking, sada je ono očito postalo zanimljivo zbog dolaska McDonaldsa i trgovačkog lanca Billa. No, već sada,  iako u zgradama autobusnog i željezničkog kolodvora nema gotovo nikakvog sadržaja, rijetko se može naći parkirno mjesto. Na tom parkiralištu predviđeno je 85 parkirnih mjesta koja će spadati u 2. parkirnu zonu.

Poluotok ostaje bez još 20 parkirnih mjesta.

Također, odluka koju je Policijska uprava zadarska izdala 12. veljače, doživjela je i izmjene u odnosu na Odluku koju je Gradsko vijeće usvojilo bez suglasnosti policije.

Prema novoj odluci o organizaciji i načinu naplate parkiranja koju provodi tvrtka Obala i lučice, ukida se parkiranje na pješačkom ˝otoku˝ u Foši, te se više neće moći parkirati uz bedem Ulice Narodnog lista, pored nekadašnje Tehničke škole.

Odluka o naplati parkinga postat će važeća osam dana nakon objave u Glasniku Grada Zadra, a prethodno je mora usvojiti Gradsko vijeće da bi se mogla objaviti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...