In Flagranti: Davorka Krnčević i dalje neprikosnovena vladarica zadarske Hitne, Grković lutka na koncu!?

Sada već bivša ravnateljica zadarskog Zavoda za hitnu medicinu, Davorka Krnčević i dalje je neprikosnovena vladarica ove ispostave Hitne medicine. Naime, iako je nadležno Vijeće donijelo rješenje o suspenziji i razrješenju dužnosti s mjesta ravnateljice ove institucije, (samo)volja bivše ravnateljice i dalje se provodi čeličnim metodama.

Naime, prema izvoru bliskom cijeloj situaciji (podaci poznati redakciji), Davorka Krnčević, iako službeno na bolovanju, već se danima sastaje s trenutnim v.d. ravnatelja Vlatkom Grkovićem i Zlatkom Kožarom, inače djelatnikom ispostave Poličnik, kojima na ne bas suptilan način zadaje naređenja i postupke kako da “vode” Hitnu.

Iako je Davorka Krnčević smijenjena zbog kršenja zakona, Statuta i drugih akata, ona i dalje “drma” ZHMZZ-om, govori nam naš izvor.

Krnčević i Grković

Bivša ravnateljica organizira dežurstva u upravi pa je tako trenutno dežuran dr. Zlatko Kožar, koji je inače liječnik u ispostavi ZHMZZ-a u Poličniku. On cijelo vrijeme kontrolira i nadgleda djelatnike, iako bi u inkriminirajuće vrijeme trebao biti na svom radnom mjestu, dodaje naš izvor.

Prema našim informacijama, o svemu je obaviješten i nadležni UO za zdravstvo u Zadarskoj županiji.

Ovo je za nepovjerovati!, odgovor je koji smo dobili u nadležnom odjelu.

Krnčević i Grković

Nadalje, prema informacijama kojima raspolažemo, sastančenje zna potrajati i nekoliko sati. Primjerice, jučer (utorak, 17. veljače) je “kolegij” bivše ravnateljice i doktora Grkovića i Kožara trajao dulje od dva sata, a dotični su sastančili u kafiću Maraschino. Izuzetak nije ni današnji dan. Danas (srijeda, 18. veljače) je sastanak, kako je vidljivo i iz fotografija, održan u kafiću Vip caffe i potrajao je nešto dulje od sat vremena.

In flagranti smo tako danas snimili bivšu ravnateljicu Krnčević i trenutnog v.d. ravnatelja Vlatka Grkovića, koji je više od vrmena predviđenog za marendu, izbivao sa svog radnog mjesta, bez valjanog razloga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...