Amaterski vaterpolo klub Kolpomorto iz Zadra nastupio u Kopru u Sloveniji

Amaterski vaterpolo klub Kolpomorto iz Zadra nastupio je u nedjelju, 15. 03. 2015. godine, u Kopru u Sloveniji na četvrtom turniru u sklopu Alpe Adria lige koja okuplja zaljubljenike u taj vodeni sport.

Avk Kolpomorto ostvario je polovičan učinak, pobjedivši u 2 od 4 utakmice, što je izniman uspjeh uzevši u obzir da je Avk Kolpomorto tek formiran klub, te da im je ovo prva godina nastupanja u Alpe Adria ligi koja okuplja klubove iz Hrvatske, Slovenije i Italije.

U prvoj utakmici Avk Kolpomorto pobjedio je momčad Vk Posjedon iz Celja rezultatom 3-1, nakon neodlučenog prvod dijela, dok je u drugoj utakmici izgubio je od momčadi Vk Vrsar rezultatom 7-1. Treća utakmica završila je rezultatom 7-0 u korist Vk Kranja 75, prve momčadi Alpe Adria lige gdje Avk Kolpomorto nije imamo šanse protiv puno iskusnije ekipe. Četvrta utakmica otišla je u korist Avk Kolpomorta pošto se ekipa iz Italije pod imenom Rn Verona iz nepoznatih razloga nije pojavila, te je registriran rezultat 5-0 za Avk Kolpomorto.

Na ovom turniru boje Zadra branili su: kapetan Marko Brajčić, Filip Vrček, Krsto Knez, Ante Šoša, Marko Čanković, Aldo Katić, Abraham Šimović, Dino Pavić i Ivan Jeličić. Uspjeh Avk Kolpomorta je značajan samim time što većina momaka nije nikad trenirala, za razliku od drugih ekipa. To je ekipa u razvoju koja se sve više diže i diže i u njihov uspjeh ne treba sumnjati u nadolazećim razdobljima. Momcima možemo samo poželjeti sreću u nastavku natjecanja i puno uspjeha.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...