Europskom iskaznicom za mlade do brojnih popusta!

Lokalni Info centar za mlade Zadar u suradnji s Hrvatskim ferijalnim i hostelskim savezom organizira predstavljanje Europske iskaznice za mlade. Predstavljanje se održava u prostorijama Info centra za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1, Zadar),  u četvrtak, 12. ožujka u 18 sati.

Europskom iskaznicom za mlade ostvaruje se znatna ušteda na putovanjima, a tijekom cijele godine mogu se koristiti i brojne povlastice u Hrvatskoj, kao što je primjerice popust od 50% na cijenu ulaznice za brojna kazališta i muzeje diljem Hrvatske. Europska iskaznica za mlade  (European Youth Card) broji više od 5 milijuna korisnika, a omogućuje svim mladima u dobi od 14 do 30 godina čak 60.000 povlastica u prijevozu, restoranima, kafićima, kinima, koncertima, trgovinama, knjižnicama, hostelima, tečajevima… diljem 39 zemalja Europe!

Isti dan svim zainteresiranima u prostorijama Info centra za mlade Zadar predstavit će se mogućnosti povoljnog usavršavanja i studiranja!

Koje su sve prednosti Europske iskaznice za mlade, kako do nje, te koje su mogućnosti povoljnog usavršavanja i studiranja doznajte u četvrtak, u 18 sati u Info centru za mlade Zadar!

Svoj dolazak potrebno je otvrditi putem e-maila [email protected] ili na telefon: 023/315-673!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...