Luksuzni vjenčani buketi, kombinacija Swarovski kristala i perli iz europske prijestolnice mode Milana od ovog vikenda i u Zadru

Vjenčani buket danas više nije samo još jedna i  to isključivo cvjetna dekoracija nego pravo umjetničko djelo u kojem do izražaja dolazi kreativnost i ljubav prema cvijeću, ali i drugim materijalima koji ovaj, možda najvažniji, vjenčani detalj čine svake godine sve posebnijim. Luxury Bouquet (luksuzni  buket) novost je na našem tržištu u ponudi vjenčanog assesoires-a, a od ovog vikenda možete ga prilagođenog svom stilu kupiti ili unajmiti i u Zadru.

Ako niste sigurni u svoje modne vještine za jedan od najvažnijih dana u životu svake djevojke ili žene, s luksuznim vjenčanim buketima u vama prilagođenim tonovima i materijalima ne možete pogriješiti, jer iako su trendovskog dizajna inspirirani  su modnim klasicima iz 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća.

Ovakav modno – tradicionalni detalj uklopit će se u dan vašeg vjenčanja od jutra do večeri, u gotovo svaku modnu priču, kao stolni ukras, a onda i ono najvažnije, kao prekrasan vjenčani buket. Dizajn kojeg morate zavoljeti prekrasno će figurirati i na vašem stolu u vjenčanoj sali, ali i kasnije kao uspomena koja ne gubi svoj sjaj u vašem novom domu.  Dakle, ovo je buket kojeg možete zadržati upravo vi.

Luxury Bouquet izrađeni kao novost Cvjećarnice Melia u Zadru bit će predstavljeni na njihovom štandu i na modnim revijama u sklopu ovogodišnjeg Festivala vjenčanja u Arsenalu, 7.  i 8. ožujka 2015. godine, koje su predviđene oba dana u 18 sati. Svaki buket je priča za sebe, a materijali, boje i stilovi usklađeni su kako bi bili prilagođeni  ukusu svake modno osviještene mladenke. Desetak buketa koji će biti predstavljeni izrađeni su u Milanu i to u kombinaciji raznih materijala, najčešće kombinacije Swarovski kristala i perli, umjetnog cvijeća, satenskih traka, tila, perja i sličnih materijala od kojih  će upravo vaš buket biti samo vaša posebna, prekrasna i luksuzna priča.

vjenčanje7

Ovaj buket možete zadržati samo  za sebe, dok za tradicionalne običaje uz njegovu kupnju ili najam dobijete buketić od prirodnog cvijeće “za bacanje” budućoj mladenki koja je po uvriježenim vjerovanjima slijedeća na redu za položiti bračne zavjete.

– Ideja je potekla u korelaciji s našim poslovnim partnerima iz Milana koji su nam upravo za Festival vjenčanja izradili desetak oglednih primjeraka kako bismo ih predstavili budućim mladenkama ovog vikenda. Luxury Bouquet, kako mu i ime govori svojim izgledom je izrazito poseban, jedinstven i luksuzan vjenčani buket koji nema rok trajanja kao što je to  slučaj s prirodnim cvijećem. Njega svaka mladenka može zadržati kao jedinstvenu uspomenu na svoj najvažniji dan u životu. Da ne bi bilo zabune, ovom ponudom ne izbacujemo tradicionalni vjenčani buketić iz ponude. Samo ju proširujemo  u skladu sa svjetskim trendovima. Luxury Bouquet može se kupiti ili iznajmiti, a uz njega svaka mladenka dobiva i tradicionalni buketić od prirodnog cvijeća kojeg u sklopu vjenčanja može baciti “budućoj mladenki”, a onaj luksuzni, samo njen, zadržati kao uspomenu na ovaj dan, ukoliko ga kupi, kazala je Paola Grzunov, vlasnica Cvjećarnice Melia.

vjenčanje4

 

Narudžbe za ove zadarske “Made in Milano” luksuzne bukete već su počele pristizati iz Milana, dalekog Dubaia, ali i nekih drugih poznatih svjetskih metropola.

– Posebnost ovih buketa je upravo u tome jer su to zapravo “vječni buketi.” Rade se isključivo s materijalima iz Italije, konkretnije Milana i to kvalitetnim Swarovski kristalima, perlama, umjetnim cvijećem, raznim tkaninama, a boje, materijali i stilovi mogu se prilagoditi modnoj priči svake mladenke u skladu s njezinim željama i zamislima. Sada ćemo u ponudi od ovog vikenda, odnosno  od Festivala vjenčanja, imati ovih desetak oglednih primjeraka, ali se mogu  naručivati novi i posve drugačiji. Sve koje zanima kako to zapravo izgleda mogu posjetiti naš štand na Galeriji Arsenala u subotu i nedjelju  te u živo vidjeti i opipati luksuzni buket, istaknula je Paola.

Jedino što vam još preostaje, pogotovo ukoliko ste buduća mladenka, zaputiti se u subotu i nedjelju u Arsenal te na licu mjesta vidjeti ovaj svjetski trendi modni dodatak koji se iz europske prijestolnice mode, Milana, konačno pojavio i u Zadru kako bi upotpunio vaše vjenčanje iz snova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...