Općina Sveti Filip i Jakov organizira prikupljanje pomoći za ljude koji se nalaze u teškoj životnoj situaciji

Općina Sveti Filip i Jakov nakon humanitarne akcije ˝Vaš dar za pravu stvar˝ u kojoj su prikupljali pakete humanitarne pomoći za županjsku Posavinu, odlučili su se još jednom na humanitarnu akciju, te su svoje žitelje pozvali da pomognu onima kojima je to najpotrebnije.
– Prošli tjedan je po medijima bilo objava kako su stanovnici Gunje nakon gotovo godinu dana od teških poplava još uvijek u problemu te im nedostaje hrane. Odlučili smo se skupiti i poslati im nešto hrane. Namirnice će se prikupljati po naseljima na lokacijama koje će biti objavljene u utorak 03.03.2015. godine, poručuju iz Općine Sv. Filip i Jakov

Crveni križ upozorava da se ne nosi nikakva kvarljiva roba nego da HRANA koja se donosi bude nešto trajnija kako bi se lakše transpotrirala. Dakle, konzerviranu hranu, šećer, brašno, ulje, sol, juhu u vrećici i slično.


Stanovnici Općine Sveti Filip i Jakov koji žele pomoći i pokazati solidarnost s ljudima koji se nalaze u teškoj životnoj situaciji mogu se prijaviti za volontiranje na broj telefona:  023 389-808 ili putem facebooka. 


– Još jednom pozivam sve žitelje da se uključe u ovu akciju i doniraju onoliko koliko mogu, a znam da će to učiniti velikodušno kao i prošle godine, kazao je načelnik ove Općine Zoran Pelicarić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...