Doris Pinčić Rogoznica otkrila zašto je mršava unatoč uživanju u hrani

Trenutno najangažiranija domaća glumica nesumnjivo je 26-godišnja Doris Pinčić Rogoznica. Pored glumačkih obveza, simpatična Doris sudjeluje u snimanjima na glazbenim spotovima, marljivo vodi RTL-ov kulinarski show „Tri,dva,jedan – kuhaj!“, a uz to sve – obavlja i najzahtjevniju dužnost, onu majčinsku, malenom jednogodišnjem Donatu.

Javnost ju ima prilike svake večeri vidjeti kako pažljivo nadgleda kandidate koji se dokazuju pod povećalom strogog žirijia, a ona vješto žonglira u voditeljskoj ulozi zakuhtalih natjecateljskih odnosa među kandidatima “Tri,dva,jedan – kuhaj!”. Za magazin Story rekla je kako su odnosi među sudionicima vrlo korektni i kako su oni prije svega dobri ljudi, a tek onda kuhari. Kandidatima je Doris, pak, dobro znana po krađi hrane.

Svi su me počeli zezati jer sam znala probati sva jela od svih kandidata i uvijek žicati da pripreme malo extra za mene, kaže Doris.

Doris Pinčić, 3,2,1 kuhaj

Lijepa glumica nikada nije bila vitkija no sada, činjenica je to koju su apsolutno svi primijetili.

Trudim se ne jesti gluposti,ali puno važnije trudim se redovno trenirati,zadnjih godinu dana aktivno se bavim trčanjem i to mi je sjajno, otkriva Doris za magazin Story.

Iako prezaposlenoj glumici ne preostaje puno vremena za kuhanje u svojem domu, priznaje kako se i tog posla često primi.

U kuhanju se snalazim dosta dobro,svi koji jedu moju hranu uglavnom su vrlo zadovoljni, iako vidim sto sve nas žiri traži od kandidata pomislim kako zbilja malo znam. Dosta savjeta sam upijala od njih,jer su nam često kuhali izvan seta, kaže Doris.

Doris Pinčić, 3,2,1 kuhaj

Doris Pinčić u sretnom je braku s 27-godišnjim glazbenikom Borisom Rogoznicom, a začin dobroga braka leži u činjenici kako joj suprug zna kuhati; „Boris se snalazi dobro, nema neke posebne kuharske ambicije, ali zna spremiti što god i kad god je potrebno.“ – dodaje ponosna supruga Doris. Za javno savjetovanje o kuhanju Doris smatra kako još nema dovoljno znanja ili samopouzdanja, ali zato je rado objasnila koje glavne elemente prava kuharica mora imati u sebi.

Nisam takav vrsni kuhar da bi se razmetala svojim receptima, ali mislim da je kuhanje jedna vrsta umjetnosti i samo treba uložiti dovoljno ljubavi u njega i ništa ne može biti nejestivo, zaključila je Doris.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...