Gdje izaći večeras i sutra? Donosimo raspored događanja

Iznimno bogati zabavni, kulturni i rekreacijski program nudi se ovaj vikend u našem gradu.

Tako se već večeras u Youth hostelu Zadar održava 3. međunarodni backgammon turnir, Zadar Backgammon Open 2015. Program počinje u 19 sati.

Zagrebački alter – rock band “Gretta” zabavljat će vas večeras u Maraschino baru.

Također večeras, dakle u petak, 24. travnja, u starom Kazalištu lutaka na Jazinama nastupit će pet bendova različitih glazbenih žanrova: Torrens, Hannibal Ad Portas, Triggers, Gatos del Mundo i Cyber Hate. Nastupi počinju u 22 sata.

I dalje najavljujemo događaje za petak, pa tako nastup domaćeg DJ-a “The Unknown” možete poslušati u Q baru, nakon čega vas očekuje “From dusk till dawn” – čistokrvni rock party, dok vas u caffe baru Forum očekuje Forum Experience Trio.

Vip bar večeras od 22 sata organizira poznatu Vipoteku, dok u caffe baru Arkada nastupa grupa Zaratino.

Za one željne dobre fotografije, otvorenje izložbe fotografija Parka prirode Vransko jezero u Galeriji Foto-kino-video kluba Zadar na adresi Brne Krnarutića 2 započinje u 20 sati.

Za one željne rekreacije ili barem gledanja drugih dok se rekreiraju, ovaj vikend u ŠC Višnjik održava se Noć bazena 2015. Napominjemo kako je za prvih stotinu posjetitelja – ulaz besplatan.

Najavu za događanja ovaj petak završavamo s koncertom u spomen Naviju Paleki koji se od 22 sata održava na terasama Kulta i Dišpeta.

Gdje u subotu?

Subota, iako nešto oskudnija događajima, i dalje je dovoljno zabavna.

Ivana Zaka možete poslušati ovu subotu u Hitch baru, a u Vip baru očekuje vas nastavak Future disco partija od prošlog tjedna.

U caffe baru E.T. od 20 sati nastupaju Rap game shelter team i Kvaka 47.

U starom Kazalištu lutaka na Jazinama u konkurenciji će biti četiri benda: Epilog, Flegma, Između svjetova i Nulapark, dok će posebni gosti subotnje svirke biti švedski Sa Jävla Heligt. Vrata starog Kazališta lutaka otvaraju se, oba dana, u 22:00 sata.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...