Jure u finalu The Voice-a! Tony: “Bez obzira na ishod u finalu znam da ćemo zajedno napraviti i snimiti izvanredne stvari i albume!”

Dvadesetogodišnjem Zadraninu Juri Brkljači nakon večerašnje polufinalne emisije HRT-ovog glazbenog show-a The Voice publika je s 63,69 % glasova dala kartu za prolaz u finalnu emisiju slijedeće subote.

Jure je u ovoj emisiji izveo pjesmu Prljavog kazališta “Tu noć kad si se udavala”, a za tu priliku je prvi puta u show-u zapjevao i zasvirao gitaru. Osim izvrsne izvedbe, Jure sve više radi na svom stylingu te stvara kompletnu osobnost na glazbenoj sceni, a samim time osvaja i sve više obožavatelja, da ne kažemo obožavateljica.

– Ovo je bilo odlično. Tek jučer sam vidio da Jure piše i svoje autorske pjesme, pa se sve pitam bih li ga zamolio da mi da koju. Bez obzira na ishod u finalu i ti i Alen (Bičević) ste u istoj diskografskoj kući gdje sam i ja te znam da ćemo zajedno napraviti i snimiti izvanredne stvari i albume, istaknuo je njegov mentor Tony.

Jure Brkljača (qHD)

U večerašnjoj polufinalnoj emisiji The Voice-a nastupilo je osam natjecatelja, odnosno po dva iz svakog tima, no u finalu slijedeće subote u natjecanju za Najljepši glas Hrvatske sudjelovat će samo njih četvoro. Uz Juru će se tamo naći Marin Jurić Ćivro iz Dečakovog tima koji je u večerašnjoj emisiji nadglasao jednu od favoritkinja show-a Ivu Gortan, zatim Mateo Resman iz Indirinog tima koji je također nadglasao favoritkinju Anu Opačak te iz Jacquesovog tima ona za koju se već nekoliko emisija čini da će ponijeti titulu The Voice-a Hrvatska, Nina Kraljić, koja je svojom večerašnjom izvedbom Metallice “Nothing else metters” imala jedan od lošijih nastupa do sada, no ipak je s 71,03 % glasova iz show-a uspjela eliminirati Dina Petrića.

Usprkos, izvrsnoj boji glasa i stilu pjevanja Nine Kraljić, čini se da je Jacques ipak malo pretjerao u hvalisanju Nine Kraljić i njezine izvedbe. Nije zanemarivo niti primijetiti kako upravo Nina ima u svakoj emisiji najatraktivniju, a večeras i vatrenu scenografiju te se pitamo ima li smisla iti pogledati finalnu emisiju The Voice-a, pogotovo kada vidimo da su dvije fantastične dame i vjerojatno najveće konkurentice spomenute Nine, poput Ive Gortan i Ane Opačak večeras eliminirane  iz daljnjeg natjecanja.

– Nina, kraljica glasa. Ja sam svoj posao shvatio krajnje ozbiljno. Došao sam ovdje pronaći The Voice. Nina, ti si za mene The Voice. Ja volim jednako svu svoju “djecu”, ali Nina Kraljić je bila za mene i ostala The Voice. Ako je glas najljepši instrumment, onda si ti živi dokaz za to. Zahvaljujem dragom Bogu što nam je poslao takvog anđela. Ja te vidim kao veliku svjetsku zvijezdu, a ti ćeš to uspjeti  ostvariti, uzviknuo je  ushićeni Jacques i prije nego je publika rekla svoje te možda time i izravno  utjecao i na mišljenje dijela publike koja je  odlučivala o finalistima.

No, bilo kako bilo, mi slijedeće subote pratimo našeg Juru, pa ako nas može utješiti, bez obzira na pobjedu, uz Tonijevu podršku njegov glazbeni talent će se nastaviti razvijati te ga vjerujemo očekuje uspješna glazbena karijera.

Samo sedam dana nas dijeli od velike završnice kada će pobjednika hrvatskog The Voice-a – Najljepši glas Hrvatske izabrati isključivo gledatelji  i slušatelji show-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...