Pobjeda Zadra na Baldekinu; GKK Šibenik- Zadar 61:73

Na šibenskom Baldekinu košarkaši Zadra pobjedom su otvorili natjecanje u Ligi za prvaka. Zadrani su slavili sa 61-73. Prvi strijelac zadarske momčadi bio je Marko Ramljak s 23 koša dok se Juraj Segarić na ovoj utakmici istaknuo s 11 asistencija u segmenu igre u kojem su Zadrani večeras dominirali.

– Mislim da smo odigrali jednu dobru partiju protiv jednog nezgodnog protivnika. Publika je bila dosta naložena, ali mi smo pokazali veliko zajedništvo i ostavili smo srce na terenu. Pokazali smo da smo klasa iznad i da smo kroz ovu sezonu u ABA ligi koju smo igrali dokazali da je ipak to jedan drugi razred. Kada smo mi u pravom svjetlu oni nisu još na razini kao mi. Moram pohvaliti cijelu ekipu za večerašnju utakmicu, ako nastavimo ovako vjerujem da nam je osigurano ne treće, već drugo mjesto, kazao je Marko Ramljak.

Svih 40-ak minuta Zadar je dominirao utakmicom.

– Bili smo u dobrom tonusu. Dobro smo trčali. Nismo radili nekakve rupe, nekakvih previše grešaka. Tako da im nismo dopustili povratak, jedino tek krajem prvog dijela i to je bilo sve, kazao je Ramljak.

Njegova 23 koša za Zadrane su puno značila.

– Potrudio sam se da pobjeda ne dolazi u pitanje kao prošle godine. Velikom energijom, trčanjem i skokom pokušali smo nadoknaditi ukoliko sve drugo zapne i uspjeli smo, istaknuo je Ramljak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...