Realov trener obrusio HNS-u: Evo što je Ancelotti poručio liječniku Vatrenih

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, odgovorio je šefu liječničke službe Hrvatskog nogometnog saveza Borisu Nemecu koji je upravo njega podcrtao kao glavnog krivca za nedavnu ozljedu Luke Modrića.

Nemecova izjava dospjela je i u inozemne medije i naravno da je i došla do Ancelottija. Stoga je logično novinarsko pitanje na presici bilo da komentira izjave iz liječničkog tabora HNS-a.

“Liječnik iz Hrvatske kao da je iz nekog drugog svijeta. Ako je Modrić trebao odmarati nakon ozljede, mogao je odmor dobiti u utakmici protiv Norveške koja je već bila riješena. Postoje ozljede koje možete pokušati spriječiti, ali ovdje je bio jaki duel i ništa se nije moglo napraviti”, izjavio je Ancelotti na press-konferenciji uoči uzvratne četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Atletica, a njegovu izjavu prenosi Goal.com.

U istoj će Ancelotti biti lišen usluga mnogih igrača, a osim Modrića na popisu ozlijeđenih su i Gareth Bale, Karim Benzema i Marcelo.”Ne znam je li mi se ikad nešto slično dogodilo s ozljedama igrača. Ali to je život. Momčad je dobra i prijeći ćemo preko toga”.

Početnu postavu Ancelotti nije želio otkriti, ali je zato rekao da je Real i desetkovan spreman za pobjedu.

“Spremni smo na sve. Vježbali smo i jedanaesterce, ali malo to znači jer situacija je sasvim suprotna na treningu”.

Izostanak Luke Modrića u uzvratu protiv Atletica komentirao je kratko i veznjak Toni Kroos: “Kada je Modrić dobar, onda je vrlo važan za nas, ali puno smo pričali o njemu. On sutra ne može igrati, ali i bez njega imamo dobru momčad”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...