Sabina Glasovac na Facebooku: “Tko je Aleksandra Kolarić?”

Kad je Aleksandra Kolarić izbacivana iz SDP-a, ulogu inkvizitorice na Facebooku odigrala je Sandra Petrović Jakovina, bivša europarlamentarka i supruga ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine. Sad, kad se Kolarić namjerava vratiti u SDP i predlaže konkretan plan reforme stranke, tu je ulogu odlučila igrati gotovo anonimna zadarska SDP-ovka Sabina Glasovac.

Većem dijelu javnosti posve nepoznata Sabina Glasovac zaposlena je na dužnosti pomoćnice ministra znanosti, obrazovanja i sporta, a proslavila se objavom na Facebooku u kojoj pita ‘Tko je Aleksandra Kolarić?’.

Sabina Glasovac Facebook

Dogodilo se to nakon što je Kolarić predala pristupnicu za obnovu članstva u SDP-u i objavila Platformu novog SDP-a, koja je izazvala golemu pozornost javnosti i članova SDP-a.

Na objavu Sabine Glasovac na Facebooku Kolarić je odgovorila javnim pozivom na kavu jer ‘zaista vjeruje u razgovor’.

Rado bih čula njezin stav i političko promišljanje o budućnosti stranke i o Platformi novog SDP-a, prijedlogu reformi koji sam joj poslala kao članici Glavnog odbora. Inače, gospođo Glasovac, ja sam jedna od osoba (ima nas cca milijun) iz čijih poreza se isplaćuje i vaša plaća, napisala je Kolarić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...