Četvero virskih ribičkih mušketira na Međuopćinskom natjecanju u ribolovu sa štapom s obale

Tamara Čavrag kao pobjednica klupskog natjecanja ŠRD „Vir“ u ribolovu sa štapom, Vito Liverić po plasmanu i kao brončani sa Županijskog udičarskog kupa te ponajbolji mladi virski ribolovci Monika Janči i Roko Begonja – nastupit će na pojedinačnom Međuopćinskom natjecanju u ribolovu s obale koje će se u nedjelju 24. svibnja održati u Zadru.

Obala Petra Krešimira IV. bit će još jednom pozornica najboljih U-16 ribolovaca koje će na Međuopćinskom natjecanju, pored Virana, okupiti ribiče iz ŠRD „Zubatac“ Zadar, ŠRD „Vrsi“ i ŠRD „Uligna“ iz Kukljice.

Virski ribiči

Njih više od 30 koji su po plasmanu ostvarili pravo natjecanja, od ranojutarnjeg okupljanja ispred starog hotela „Zagreb“ na zadarskoj rivi, potom početka lova zakazanog u 8 sati do 12:15 za kada je predviđena predaja ulova, borit će se za medalje i plasman u daljnji krug koji donosi natjecanja na međužupanijskoj i državnoj razini.

Kako su mladi virski ribolovci po iskustvu i u dobi znatno ispod konkurencije, ambicije su uvijek iste: steći natjecateljske vještine i dobro se zabaviti, a ako se pritom ostvari i dobar rezultat – razlog više za slavlje.

Organizator natjecanja je Savez za športski ribolov na moru Zadarske županije, a domaćinstvo je povjereno ŠRD „Zubatac“ Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...